Honda, Yeni Alıcı Konusunda Detayları Açıklamaya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Honda Racing, takımın satılması konusunda ciddi girişimler olduğunu açıkladı ve  yeni sene ile birlikte ayrıntıların açıklanacağını duyurdu.

Takım patronu Ross Brawn ve CEO’su Nick Fry, Honda’nın çekildiğini açıklamasının ardından yeni bir alıcı bulma için çalışmalara başladı. Bazı firmalar ile önemli görüşmeler olduğu anlaşılıyor ancak görüşmelerin sonucu sadece anlaşmanın finansal taraflarına değil aynı zamanda gelecekteki yönetim ve organizasyon planlarına da bağlı.

Fry "Honda’nın çekildiğini açıklamasından bu yana oldukça yüksek seviyede ilgi var."

"O zamandan beri Ross ve ben takımı satın almak isteyen bir çok ciddi potansiyel alıcı adayları ile görüştük." dedi.

Fry, takımı almak isteyen kişilerin ilk yarış Avustralya’ya katılmak istiyorlarsa, ellerini çabuk tutmaları gerektiğini düşünüyor.

Henüz alıcı netleşmemesine rağmen Fry, Ross Brawn’ın ilk Honda aracı olacak olan yeni araç üzerinde çalışmaların her şeye rağmen devam ettiğini açıkladı.

Fry "Mart’ın sonunda Melbourne gridinde olma hedefimizden dolayı 2009 aracındaki gelişim ve oluşturma çalışmaları önümüzdeki haftalarda da devam edecek." dedi.


Yorumlar

  1. ayrıca hondanın(ki o zamanlar adı BAR hondadır) en başarılı sezonu olan 2004 te takımın başında richards vardı

  2. inşallah takım 2009 sezonuna sorunsuz başlar, bu sene ciddi anlamda bir honda fanıydım ama artık isime göre değiştircez 😀

  3. David Richards alırsa takımı başarılı olmaları en azından daimi puan alabilme olasılıkları olacaktır. David Richards öyle bir adamdır ki Porsche'yı Dakarda yarıştırmış, Subaruyu dağlarda gezdirmiş, Ford'u Avustralya V8'in babası yapmıştır.

  4. Aslına bakarsanız David Richards'ın alMAsını isterdim.Oldukça başarılı ve disiplinli bir adam.Bakalım hayırlısı olsun kim alırsa da…

  5. burak bocek avatarı

    Hadi bakalım alsınlar şu takımı 20pilot 10takım sayısında azalma olmasın.Özellikle button gibi bir isim boşta kalmasın ve ross brawn gibi değerli biride sporda kalmış olucak.İzleyiciler içinde dolu bir grid en iyisi

  6. tolga soydan avatarı

    alın şu takımıda heyecan azalmasın

  7. Otosan alacakmış Honda'yı 😀

  8. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Kesin bir hintli çıkar.

  9. bide bu girişimleri yapan firma bi açıklansada bizde rahatlasak 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir