Marquez: Zaferin Anahtarı Sakin Kalmaktı

yazar:

kategori:

Repsol Honda sürücüsü Marc Marquez, Assen’de art arda sekizinci galibiyet almasına yardımcı olan şeyin sakin kalmak olduğunu söyledi.

“Koşullar çok zor ve oldukça tehlikeliydi. Ama takımım çok zekice davrandı. Sakin kalıp işime konsantre oldum ve başardım”

“Pist kuruyordu ve lastik aşınması başladı. Zor bir yarış oldu. Kuru koşullarda daha iyi hissettim ve daha hızlıydım. Farkı kapatmak için elimden geleni yaptım ve onu geçtim”

“Takım herşeyi kontrol atında tuttu. Eğer panik yaparsanız bu sizi etkileyebilir. Bu bana yardımcı oldu. Tüm gün oyunca sakindim”

“Tabi ki kuru zemin lastikleri veya ıslak zemin lastikleri arasından hangisiyle yarışa başlamamız gerektiği konusunda aklımızda bir soru işareti vardı. Ama pist çok ıslaktı. Islak lastikler başlayabileceğimizi düşündüm”

“Lastik seçiminden herhangi bir avantaj elde etmedik. Çünkü herkes bizim gibi düşünüyordu. Yarış boyunca çok temkinli sürdüm. Çünkü şampiyonadaki rakiplerim arkamdaydı”

“Çok iyi bir anda, çok güçlü hissediyorum ve herşeyi doğru şekilde yönetebiliyorum. Tabi ki bugün büyük bir soru işaretiydi, endişendim. Ama yarışı kazandık. Herşey yolunda”

 


Yorumlar

“Marquez: Zaferin Anahtarı Sakin Kalmaktı” için bir yanıt

  1. Tkr’dan finish hareketi çok iyiydi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir