Ferrari Mühendislik Departmanında Yeniden Yapılanmaya Gitti

yazar:

kategori:

Ferrari, 2009 sezonu öncesi mühendislik departmanında yapılan yeniden düzenlemeyi onayladı. Bu yıl Markalar Şampiyonluğu’nu kazanmalarına rağmen, takım 2009 yılında daha fala başarılı olmak için araştırmalarına yardımcı olacağını umdukları değişikliklerden çekinmiyor.

Scuderia Toro Rosso’nun takım menajeri Massimo Rivola sportif aktivite ve lojistik konularını denetlemesi için göreve getirilirken Kimi Raikkonen yeni yarış mühendisi Andrea Stella ile çalışacak.

Yeni yıl tatili için verilen arada İtalyan medyasına konuşan takım başkanı Stefano Domenicali, yapılan değişiklikleri ve takımın yeniden yapılandırılacağını doğruladı.

Gazzetta dello Sport’a konuşan Ferrari başkanı şöyle konuştu: " Operasyon direktörlüğü kaldırldı ve Mario Almondo, Gestione Industriale’da (yol araçları bölümü) kalite kontrolünden sorumlu oldu. Daha önce STR ile çalışan Massimo Rivola sportif aktiviteleri ve lojistik, kurallar ve pistler hakkındaki konuları yönetecek. Üretim ve kalitenin yönetimi teknik direktör Aldo Costa’da olacak."

" Bununla birlikte pist üzerideki organizasyonlarımızda da bazı değişiklikler yaptık, liderlik hala Luca Baldisserri’de Raikkonen’in aracında performans mühendisi olarak çalışan Andrea Stella yarış mühendisliğine atandı. Raikkonen’in eski mühendisi Chris Dyer test takımını da içeren bütün mühendislerin koordinatörlüğü görevine atandı. Baldisserri’ye karşı sorumlu olacak.

" Diego Ioverno eski Super Aguri takım menajeri Mick Ainsley-Cowlinshaw’in yardımıyla birleştirme departmanı sorumluluğu verildi. Ayrıca KERS gelişimi konusunda sorumlu isim Thierry Baritaud olacak.


Yorumlar

  1. Ertan Akkaş avatarı

    Şu resmişn güzelliği bakıpta yerleri bile sileriz 🙂

  2. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    O ferrarilerin aynalarını temizlemeye bile razıyım.:D

  3. Başvursak mı bizde 😀 Açık kadro var mıdır acaba 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir