‘Renault Red Bull’un Yeteneğini Çöpe Atıyor’

yazar:

kategori:

Bu sözler Red Bull’un yeni pilotu Daniel Ricciardo’ya ait.

Renault ve Mercedes güç üniteleri arasındaki farkın Avusturya’da arttığı görüldü ve takım patronu Christian Horner Fransız üreticinin performansının kabul edilemez olduğunu söylemişti.

Ricciardo da yarışta düzlüklerde yavaş kaldıklarını ve buraların takımların zaman kaybetmek istemeyecekleri bir yer olduğunu söylüyor.

“Bu sinir bozucu. Takım virajlarda hızlı olmak için para ve zaman harcıyor, ancak tüm bunlar düzlüklerde silinip gidiyor.”

“Takımda yeniyim, bu yüzden gelip odada birşeyleri fırlatıp nasıl olması gerektiğini söyleyecek değilim, bunu yapan insanlar var. Ben sadece bana verileni sürüyorum. İşleri tersine döndürebileceğimize inanıyorum. Bu yıl bizim için bitti, ancak 2015’te gelişeceğimizi düşünüyorum.”


Yorumlar

“‘Renault Red Bull’un Yeteneğini Çöpe Atıyor’” için 4 yanıt

  1. Koca bir üretici bu kadar mı ayaklar altına alınır. Neden Renault cevap vermiyor anlamış değilim. Yıllarca McLaren Mercedes motoru patlattı hiç bir zaman böyle açıklamalar görmedik.

    1. redbulla her zaman karaktersiz takım diyorum. belki de bundandır.

  2. OtonomAktor avatarı

    bu ric ten soğumaya başladım şu tarz konuşmalardan uzak durmalı yoksa kazandığı tüm sempatiyi kaybedecek. “Takımda yeniyim, bu yüzden gelip odada birşeyleri fırlatıp nasıl olması gerektiğini söyleyecek değilim, bunu yapan insanlar var. Ben sadece bana verileni sürüyorum.” yani yeni olmasa bunları yapıcak demek. ulan ric sen şu çaylak halinle bunu yapmayı düşünüyorsan alonso ve raikkonen gibi 2 şampiyon sürücü ne yapsın peki? buna göre alo ve rai nin el ele verip ferrari fabrikasını komple ateşe vermesi gerekir.

    1. Tam tersine bu son lafı bana daha ılımlıymış gibi geldi. Sanki ucundan Vettel’e laf çakmış gibi, Renault’ya saygı duyuyor gibi.

      Belki de bana öyle geliyordur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir