Boullier: Silverstone MP4-29’a Uygun Değil

yazar:

kategori:

McLaren’den Eric Boullier, yüksek hızlı virajlara sahip olan Silverstone’un MP4-29’a uygun olmayacağına inanıyor.

“McLaren İngiltere’nin en eski ve en köklü F1 ekibi. Burası bizim için takvimdeki en anlamlı yarışların başında geliyor. Onbinlerce İngiliz taraftarın önünde yarışmak gerçekten bizim için tarif edilemez bir duygu. Burada dünyanın en bilgili, sadık ve tutkulu motor sporları hayranları var”

“Geçen ay Avusturya’da olduğu gibi Silverstone’da yüksek hızlı virajlar var. Bu durum MP4-29’a uygun değil. Aracımızın paketi hızlı ve uzun virajlar için tasarlanmadı. Ama pozitif olmaya devam ediyoruz. Bu yüzden hafta sonu boyunca hızlı olacağımız konusunda umutluyum”

“Jenson’ın ev yarışı olacak ve onun için duygusal bir hafta sonu olacak. Hayranları önünde babasını anacak ve olabildiğince güçlü olacağından eminiz. Kevin ise takımın ev yarışında neler yapması gerektiğini biliyor. Olumlu bir sonuç için çok hevesli. Sürücülerimiz ile iyi bir sezon geçiriyoruz ve onların Silverstone’da güçlü olacaklarından eminiz”


Yorumlar

“Boullier: Silverstone MP4-29’a Uygun Değil” için 4 yanıt

  1. murat aksoy avatarı

    Mazeret hazır. Herhalde aracı Albert Park’a göre tasarladılar bu yıl ve o yarış ta geçtiği için yapacak birşey yok sanırım. Hadi Ferrari baktı olmuyor gelecek seneye odaklanıyor bunlarda o da yok!

  2. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Hangi pist uygun hacı?

  3. Lewis_Didem avatarı

    Araç hava şartlarından etkilenir,yüksek hızlı virajları sevmez ne berbat bir araç üretmişsiniz.

  4. Bu sefer ilk 10’a da giremeyeceğiz anşılan. Boullier bu tarz açıklamaları yarış öncesi yapmaz, hatta yapsa da pozitif açıklamalar yapardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir