Button: Bazen Yeni Bir Değişiklik Gerekiyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, McLaren için değişimin iyi olacağını söylerken gelecek yıl Honda ile mücadele etmek için sabırsızlanıyor.

McLaren’in CEO’su Ron Dennis, Jenson Button ile devam etmek istediklerini, ama İngiliz pilotun en azından Kevin Magnussen’i geride bırakması gerektiğini söylemişti.

Babası anısına bu hafta sonu pembe kask ile mücadele edecek olan Button, McLaren’in Honda’ya geçmesinin doğru karar olduğunu düşünüyor.

“Herkes bunu bekliyor. Aslında bu uzun zaman önce başladı. Ron yeniden döndü. Takım daha çok Eric Boullier üzerine kuruldu”

“Geçmişte bir sürü şey iyi çalışıyordu. Ama bazen değişiklik gerekir. Doğru yolda olduğumuzu hissediyorum”

Button, Magnussen’in performansının etkileyici olduğunu itiraf etti.

“Kevin çok çabuk öğreniyor. Geldiğinde çok fazla deneyimi yoktu, ama altı içinde büyük bir yol katetti”

“İyi bir arkadaş değiliz. Herhangi bir takım arkadaşımla iyi bir arkadaş olmadım. Benim kendi arkadaşlarım var. Ama o iyi bir adam ve onunla çalışmayı seviyorum”

Öte yandan Button, Hamilton’ın kariyerinin en büyük mücadelesi olmadığını söyledi.

 


Yorumlar

“Button: Bazen Yeni Bir Değişiklik Gerekiyor” için 5 yanıt

  1. Jenson Button’a kibirli diyen, Hamilton ya da Alonso’ya ne der acaba çok merak ediyorum. Dünya şampiyonu olmuşsa saygı duyacaksın bu kadar basit. Ben 1 yıl daha kalacağını düşünüyorum ama kalmasa da zaten yakın bir gelecekte bırakacak. Babasının ölümü de onu etkilemiş olabilir bu sene yarışlarda ama zaten hızlı bir araba da vermediler ki adamlara ne yapsınlar?

    1. Sanirim bana yanit vermissin. Birine kibirli demek sampiyonluguna saygi duyulmadigi anlamina gelmez, iki kavram arasinda iliski ve ters oranti kurabilmen cok ilginc. Sampiyonlugu sonuna kadar hak etmistir. Sen onu cift katmanli difuzor sampiyonu diyenlere soyleyeceksin.

      2009’da ilk 7 yaristan 6’sini kazaninca “Umarim tum yarislari kazanarak sporu sikici hale getirmiyorumdur, ehe ehe” seklinde aciklamalar yapmak kibir eseridir. Son 10 yarisin hicbirini kazanamayarak yanitini da aldi.

      Konu Hamilton ya da Fernando’nun davranislarina, ya da kibirli olup olmadiklarina gelince onlarla da ilgili yorumumu yaparim. Cok merak ediyorsan sen de bekleyip ne diyecegimi ogreneceksin.

      Not : Emir kiplerini bilerek ve sana ozel kullandim, anlarsin veya anlamazsin sana kalmis.

      1. Emir kiplerini bana özel kullandığın için teşekkür ederim. Çok özel hissettim kendimi. Keşke 3 paragraflık cevap yazmasaydın. Belki sana cevaben yazmamışımdır yazdıklarımı. Ama yorumumu değerli görüp bana cevap verme nezaketi gösterdiğin için teşekkür ederim. Hamilton ya da Alonso yorumlarını da pek merak etmiyorum ama sen yine de yazarsın bişeyler belki okurum.

  2. Evet hayatinin en buyuk mucadelesini pist disinda verdin ve koltugunu Fernando’ya kaybettin, hos pistte takim arkadasi olsaydiniz da durum pek degizmezdi ama. Neyse ki sabirli biri ciktin ve Honda’da kalarak Brawn GP ile sampiyon olma sansi elde ettin. Her ne kadar 2009 sezonu boyunce kibrinden herkesi kendinden sogutsan da.

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ya Allah aşkına senin kariyerinde ne mücadele varki Lewis bunlardan en zoru olmasın. Şimdiki Mersedes gibi bir araçlan es kaza şampiyon oldun, sonra da fos odun. Ne oldu yani..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir