Honda: "Slim Haberleri Sırf Spekülasyon"

yazar:

kategori:

Honda Racing yetkilileri Nick Fry ve Ross Brawn, Ocak ayının sonuna kadar takımı satın alacak birini bulmaya odaklandıklarını söyledi ve Meksikalı işadamı Carlos Slim ile anlaşmaya varıldığını yalanladı.

Bu gelişmeler, Cumartesi günü Güney Amerika’da ve buna ek olarak La Stampa’nın haberi ile İtalya’da ortaya çıkarıldı ve Slim’in, sezon başlamadan Honda’yı anlmak için anlaşmanın tamamlandığı haberi çıktı. Pilotların ise Jenson Button ve Bruno Senna olacağı bildirilmişti.

Daha sonra Slim tarafından bu haberler yalanlanırken hem Brawn hem de Fry, durumun değişmediğini ve yeni yılda hedeflerine ulaşmak için görüşmelere devam etmeye odaklandıklarını söyledi.

The Daily Telegraph’a konuşan Brawn: "Eğer doğru olsaydı buna bayılırdık ama medyanın farklı üyelerinden gelen sadece bir spekülasyon, sadece kendi çapında yaratılmış söylentilerden biri"

"Çok ilgi oldu. Şu anda ciddi olmayan teklifleri filtreleyeceğim bir döneme geldik. Bir şeylerin olacağından hepimiz umutluyuz ve yeni senede ışıkları tekrar yakmaya istekliyiz"

Autosport’a konuşan Nick Fry: "Takımın herhangi bir potansiyel alıcısı hakkında yorum yapmak uygunsuz olmasıyla birlikte Ross ve ben, takımımıza olan ilginin çapı ve seviyesinden çok memnunuz. Ocak ayı sonu itibari ile bunları bir sonuca bağlamayı umuyoruz. Bu arada Melbourne hazırlıkları devam edecek"


Yorumlar

  1. Hayırlısı olsun bakalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir