İtalyanlar Alonso Haberlerini Hoş Karşılıyor

yazar:

kategori:

İtalya’da motorsporlarının önde gelen isimleri Fernando Alonso’nun gelecekte Ferrari’de olacağı haberlerini hoş karşıladılar.

Eski Minardi ve Toro Rosso teknik şefi ve şu anda Sky TV yorumcusu olan Gabriele Tredozi, Alonso’nun Ferrari için doğru pilot olduğunu söyledi.

Tredozi " Bu Schumacher’i eve almak gibi bir şey. Alonso hızlı, teknik olarak güçlü, çok parlak ve istikrarı ortada."

" Onun şüphesiz en çok ihtiyaç duyduğu şey takımın desteği. Sonuç olarak size fazlasını verebilir." dedi.

Minardi takımının kurucusu olan Gian Carlo Minardi " İtalya GP’den beri onu göremedim ve geleceği hakkında bile konuşmadık ancak onun harika bir Ferrari pilotu olabileceği konusunda şüphe yok."

" Eşit şartlarda Hamilton’u kolayca yeneceği konusunda şüphem yok." dedi.

Eski Ferrari takım patronu Cesare Fiorio " Mühendisler kimin en iyi olduğunu bilebilirler ve benim açımdan Alonso’yu takımda görmek isteyeceğim konusunda şüphe yok."

" Bana göre şu anda o en iyisi, Lewis Hamilton’dan bile güçlü. Bu ikisi hız bakımından benzerler ancak Fernando hatalara daha kapalı. Ferrari ve Fernando eşsiz bir birliktelik olur."

" Markalar şampiyonluğunu kazanarak Maranello takımı pitte ve fabrikada en iyisi olduklarını gösterdiler. Ancak eğer pilotlar şampiyonluğunu kazanamıyorsanız bu biraz pilotun suçu olmalı, öylel değil mi?" dedi.


Yorumlar

  1. Ali arkadaşım aynı şekilde ben de Hamilton haberinin altına yorum yazmadım ama maalesef herkes Alonso hakkında atıp tutmaya bayılıyor.Ismini gordukleri yerde daha haberi okumadan anlamadan yorum yazmak hoşlarına gidiyor belli ki

  2. bir seferde sıkın kendinizi alonso haberinin altına yorum yazmayın.ama dayanamazsınız. çünkü hepinizin aklı o adamda acaba bu sene ne yapacak bize diye.hamilton haberleri pek ilgi görmüyor galiba.ben ortam gerilmesin diye hamilton için iptal edilen yürüyüş haberinin altına yorum yazmadım. ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

  3. elif çivici avatarı

    ferrari iyi takım e haliyle iyi pilot ister.alonso da en iyilerden olduguna göre bir problem çıkmaz ama reno gbi olur mu bilinmz.bülbülü altın kafesse koymuslar illede çıkmak istemiş misali olmasın da hayırlısı..

  4. Yavuz Balcı avatarı

    bu arada yorum yapmayan arkadaşların altta yorumları duruyor ne hikmetse 🙂

  5. Yavuz Balcı avatarı

    bir McLarenci olarak iddia ediyorum pistin en iyi pilotu kimidir.ancak 2 sene içinde lewis olacaktır.Lewisi araç böyle dayanıklı ve hızlı olduğu sürece alonso değil alonsonun küpü bile durduramaz.herkesin bildiği alonsonun en iyi olduğu değil lewisi ancak alonsonun durdurabileceğidir. bunu da ancak bir ferrarideyken yapacağına inanıyorlar.bu sene neden sizce bu kadar alonso ferrari haberi çıktı sanıyorsunuz.bencede geçsin.kimiyede verin şu McLareni bakın bakalım alonso hangisini geçebilecek.mübarek kimide nereye gitse kuruyor ama :))) onun suçu olarak görmemek lazım tabi.

  6. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Yani bzm konusmamıza qerek yok 😀 herkez blincekelri biliyor ztn 😀 McLaren-Mercedes + Lewis Hamilton =109
    Fernando Alonso =109 :D:D:D:D

  7. bu italyan basını alonsyu istiyor. alonsoda ilerde ferrariyi gececektir ama şuanda renault f1 teamda amacı şamp. olmak çünkü renault f1 team bunu yapacak güce sahip bence. RENAULT F1 TEAM( Avcı fernando kardeşler)

  8. bende yorum yapmıyorum artık en büyük alonso eşit şartlarda alonso kolayca geçebilir demiş bu yeter işteee en büyük alonsoooooooooooo BİR GÜN MUTLAKA RENAULT F1 2005 2006 YILLARINI KİMSE UNUTMADI HADİ ASLANLAR 2009 DA DA ÖYLE OLALIM SAYGIALRIMLA

  9. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    R26:
    Şimdi bazıları hemen zıplar e gördük işte mclarende aynı araba ile ne oldugunu dicekler.EVET GÖRDÜK 109/109 hemde bütün takım hamiltonu destekledigi halde!!! EN İYİ FERNANDO

  10. biz artık yorum yapmıoruz. herkes alonsonun ne olduğunu çok ii biliyor.FERNANDO ALONSO OOO EN İİSİ:))

  11. evren ayaoku avatarı

    bencede hersey ortada dünyanın suanda pistlerdeki en ii pilotu .eşit şartlarda hamilton u kolayca yeneceği konusunda şüphem yok.umarım en kısa zamanda hamılton fanlarıda bu gerçegi görebilir

  12. ben bu habere yorum bile yazmayacağım her şey ortada çünkü.bir biz değil herkes hasta adama oda hak ediyor bu övgüleri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir