Susie Wolff: Gerginim, Ama Hazırım!

yazar:

kategori:

Williams’ın bayan sürücüsü Sussie Wolff, cuma antrenmanlarında piste çıkacağı Silverstone’a hazır olduğunu söyledi.

31 yaşındaki sürücü geçtiğimiz İspanya testlerinde takım ile birlikte çalışma şansı yakalamıştı. Şimdi resmi bir hafta sonunda piste çıkacak olan Wolff, eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.

“Tabi ki en önemli şey takım. Ama ben de iddialıyım. Bu neler yapabileceğimi göstermek için iyi bir şans. Böyle fırsatlar çok fazla elinize geçmiyor ve bir kadın olarak saygı kazanmak için çok daha fazla çalışmanız gerekiyor”

“Bu süper bir şans. Neler yapabileceğimi göstermek zorundayım. Gerginim, ama biraz adrenalin gerekiyor! Dürüst olmak gerekirse hazırım. Barcelona testi beni mükemmel derecede hazırladı”

“Herkese hızlı olduğumu göstermem gerekiyor. Ama ben sadece sıralama turları üzerine çalışmayacağım. Ben bu takımın bir parçasıyım ve Valtteri’ye benzer bir program seyredeceğim. Aracı tek parça halinde değil, ilk 20 içinde getirmek çok önemli!”

Wolff, hedefinin Formula 1 sürücüsü olmak olduğunu itiraf ediyor.

“Açıkçası öyle. Ama bu kolay değil. Aynı şans için mücadele eden pek çok yetenekli sürücüsü var”

“Takımlar kadınlara daha çok çok şans vermek isteyebilir ve fiziksel olarak bir erkeğe göre daha hafif durumdayız”

“Tabi ki sponsorlarınızın doğru seviyede olması gerekiyor. Bir kadın sürücüsüyle imzalamak büyük bir pazarlama taktiği olurdu. Bu yüzden ne olacağını asla bilemezsiniz”

“Sporun kültürü değişiyor ve artık daha fazla kadın mühendis ve patron var. Bu motor sporlarında bir kadın pilot olmak için harika bir zaman”


Yorumlar

“Susie Wolff: Gerginim, Ama Hazırım!” için bir yanıt

  1. Fotodaki Susie Wolff mu!!! Makyajsız böyleymiş demek ki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir