Button: “Tüm Mclaren Daha Sıkı Çalışmak Zorunda”

yazar:

kategori:

Jenson Button, Mclaren’in tekrar galibiyet mücadelesine girebilmesi için tüm takımın daha sıkı çalışması gerektiğini düşünüyor.

Button’un takımdaki geleceği belirsizliğini korurken Ron Dennis geçtiğimiz günlerde Button’un oyununu yükseltmesi gerektiğini söylemişti.

Button “Tekrar öne geçmek istiyorsak, yarışlar kazanmak istiyorsak o zaman daha fazla zorlamalıyız. Şu anda normal bir iş yapıyoruz. Sıkı çalışıyoruz ancak tekrar öne geçmek için, yönetimden itibaren çok daha fazla çalışmalı ve kendimizden en iyi performansı almalıyız. Umarım herkes öyle yapar. Ben öyle yapacağım.” dedi.

Button ayrıca Dennis’in eleştirilerinin adil olduğunu düşünmüyor. Button “Bana göre önemli olan kendime inanmam ve her şeyimi veriyor olmam. Önemli olan kendine ve takımına inanmaktır.”

“Takımla zor bir hafta sonundan çıktığımda, onlarla oturuyorum ve neler olduğunu tartışıyoruz. Olanlara bakarak ilerlemeye, bir yol bulmaya, gelişmeye çalışıyoruz. Yarışlar ancak böyle kazanılır.”

“Yarışları böyle kazanacağız. Daha iyi olmak için hep birlikte çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

“Button: “Tüm Mclaren Daha Sıkı Çalışmak Zorunda”” için bir yanıt

  1. Ron eleştiriyorsa Button’ın gelecek yılki koltuk belirsizliği daha da derinleşiyor demektir. Kendisi de Ron’a misilleme yapmış gibi. Özellikle yapılan bir açıklama olduğu örtülü ifadelerden belli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir