Hamilton: “Takım İle Gurur Duyuyorum”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Mercedes’in bu yıl yaptığı işe dikkat çekti ve takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

Hamilton, “Avusturya’da bir kez daha ilk iki sırayı almayı başardık. Takım gerçekten çok yoğun çalışıyor ve sonucunu bir şekilde alıyoruz. Bir şekilde önde kalmayı başarıyoruz, bu yüzden takımımdan ve aracımdan gurur duyuyorum.”

“Tabii ki kişisel olarak 2. olmak istediğim sonuç değil. Yarışı kazanamadığım sürece hayal kırıklığı yaşıyorum. Fakat günün sonunda 9. sıradan buraya gelip, hasarı azaltmak benim için gayet iyi.” dedi.

İngiliz pilot, bu haftasonu kendi evinde yapılacak olan İngiltere GP’sinde tek hedefinin kazanmak olduğunu söyledi.

“Kendi ülkeme, İngiltere’ye gidiyoruz. Elbette oradaki amacım yarışı kazanmak. Altın kupayı elimde görmek istiyorum.”

“Silverstone benim için daima özel bir yer olmuştur. İngiliz fanlar dünyadaki en iyi taraftarlar ve gerçekten binlerce insanı sizi desteklerken görmek inanılmaz, kazansanız da, sonuncu olsanız da.”

Lewis Hamilton, şampiyon olduğu yılda İngiltere’de yağmur altında kazandığı yarışın kariyerinin en unutulmaz yarışlardan biri olduğunu söylüyor.

Hamilton şunları söyledi, “Yağmur altında 2008’de burayı kazanmıştım. O gün inanılmaz hissetmiştim. Sanırım 2. ile aramdaki fark yaklaşık 60 saniyeydi ve 3. sıraya kadar herkese tur bindirmiştim. Buna hala inanamıyorum. Böyle bir yarışı asla hayal edemezdim, üstelik kendi evimde!”


Yorumlar

“Hamilton: “Takım İle Gurur Duyuyorum”” için bir yanıt

  1. Hep ego hep ego.
    Tek tük basarılarla avunma içinde bulunduğun güçlüklerde daha sıkı çalısarak kendi hatalarından kaybettiğin puanların özelestirisini yaparak asıl yarıslara bu megolaman kafayla geleceği nasıl insa edeceksin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir