MotoGP: Melandri'nin Geleceği Dorna'nın Ellerinde

yazar:

kategori:

Marco Melandri’nin menajeri Alberto Vergani, Kawasaki’nin çekilmesinin ardından Melandri’nin geleceğinin sporun organizatörü Dorna’nın elinde olduğunu söyledi.

Kawasaki spordan çekildiğini resmi olarak yarın açıklayacak ve bu haber Melandri ve John Hopkins’in de takımsız kaldığını resmiyete kavuşturacak.

Şu anda gridde başka takımda boş yer yok ancak Dorna’nın 125 ve 250cc takımı Aspar’ın Kawasaki’leri alması için görüştüğü biliniyor.

Vergani "Beklemekten başka bir şey yapamayız. Ya birisi bizi arar ve bizim için motor olduğunu söyler ya da yarışamayız."

"Ancak eğer Pedrosa’nın kariyerinde 6 birincilik, Marco’nun ise 5 birincilik aldığını düşünürsek bu MotoGP’nin Melandri gibi biri olmadan yapamayacağını açıkça gösterir."

"Buna rağmen Dorna güçlü pilotların seride olmamasını isterse bu başka bir sorundur. Şu anda harekete geçip geçmemek Dorna’ya kalmış." dedi.

Melandri 2005 sezonunda Rossi’nin arkasından 2. olmuş ve Honda Gresini ile düzenli olarak ön sıralarda yer almıştı. Ancak 2008’de Ducati ile felaket bir sezon geçirdi.


Yorumlar

  1. ozan ülkügil avatarı
    ozan ülkügil

    yazık oldu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir