Ferrari, Motor Şefi Marmorini’nin İşine Son Verebilir

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Ferrari, turbo V6 döneminde zayıf başlangıç yapmasının ardından motor bölümünün başında yer alan Luca Marmorini’nin işine son verebilir.

Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve motor konusunda zayıf kalan Ferrari’de bu sene Stefano Domenicali görevinden ayrılmıştı.

Autosprint’in haberine göre Luca Marmorini görevini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya.

Alberto Antonini, Marmorini’nin yerine genç yardımcısı Mattia Mariz’in geleceğini iddia etti.

 


Yorumlar

“Ferrari, Motor Şefi Marmorini’nin İşine Son Verebilir” için 2 yanıt

  1. Yerine işi iyi yaptığından emin olduğunuz birini getirmeden eldekini göndermenin anlamı olduğunu sanmıyorum. Ferrari kelle alma peşinde.

    Aero iyi değil, motor berbat, pilotlar sıralama özürlü, ortada patron yok.

    Ferrari her alanda gelişmeli.

  2. Bence iyi olur… asıl gitmesi gereken iki kişiden birisi bu adamdır. Sırada asıl şu tasarımcı Yunanlı kardeşimin gitmesi gerek hatta en başta onun gitmesi lazımdı. Bunların yerine Domenicalli gitti ama gelen muhterem işi farkına olmuş olsa gerek. Kaç senedir Ferrari nin asıl zayıf noktası olan çok amaçlı kullanımlı motor olduğu gözden kaçıyor. Egzoz beslemeli difözör ü herkes bir şekilde çalıştırdı ama Ferrari motoru buna bir destek veremedi. İkinci zayıf halka aero etkinliklerdi.Bence Ferrari güzel düşünceler ve yenilikler içeren aero yaklaşımlar gerçekleştirirken bunu çalıştırma sıkıntısı yaşıyorlar. Ondandır ki Newey göz ucuyla herdaim Ferrari yi kontrol eder.

    Dayanıklı fakat çok amaçlı işe yarayan bir motor Ferrari nin ulaşması gereken nitelikdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir