Kovulan Çalışan "Dennis Irkçı Birisi"

yazar:

kategori:

Daha önceden Ron Dennis’in homofobiye sahip olduğunu iddia eden eski Mclaren çalışanı şimdi ise eski patronunu ırkçılık ile suçladı.

Geçtiğimiz sene eski Mclaren çalışanlarından Peter Boland’ın Dennis’e ve şirketlerine karşı dava açtığı ortaya çıkmıştı. İşçi eşcinsel olmasından dolayı adil olmayan bir şekilde işten çıkarıldığını iddia etmişti.

Dennis’in özel uçak hizmetlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Boland son olarak ise İngiliz iş adamının Arap iş ortaklarına karşı hassas olmadığını iddia etti.

Hong Kong doğumlu olan Boland, Dennis’in dini inanışları yüzünden Arap ortaklarının içmeyeceğini bile bile bu kişilere içki  teklif ettiğini iddia etti.

Boland "Ron içki istemediğini söyledi. Ron, tüm gün Arapların ellerini sıktığı için banyoya gidip ellerini yıkamak istediğini söyledi." dedi.

Tüm bu suçlamaların dışında Boland, Dennis’in geçen mayıs işten ayrılmadan önce kendisine "şişman" diyerek hakarette bulunduğunu ve kendisine yapılan 11.000 dolarlık anlaşma teklifini kabul etmediğini iddia etti.

Suudi Arabistan doğumlu Mansour Ojjeh’in bir bölümüne sahip olduğu Mclaren yorum yapmadı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir