Brawn: "Öncelik, Çalışanları Korumak"

yazar:

kategori:

Ross Brawn, takım patronluğundan ayrılacağı anlamına gelse bile Honda Racing için bir müşteri bulmadaki önceliğinin, çalışanlarının işlerini korumak olduğunu söyledi.

Potansiyel müşteriler ile Brawn ve Nick Fry arasındaki görüşmeler devam ediyor ve bu ay sonuna kadar bir anlaşmanın yapılması için umutlar yüksek.

Takımla ilgilenenlerin bilgileri henüz kamuoyu ile paylaşılmamış olmasına rağmen Brawn, odak noktasının yüksek fiyat verilmesi veya kendi işini korumak değil, Honda Racing çalışanlarının geleceğini güvence altına almak olduğunu belirtti.

Gazetta dello Sport tarafından kaç müşteri ile görüşüldüğü sorulduğunda Brawn: "Sadece birden fazla olduğunu söyleyebilirim. Amaç, (çalışanların) işleri korumak… benim varlığım bir öncelik değil."

Brawn, gelecek sene hangi motoru kullanacakları konusunda belli bir şeyin olmamasına rağmen yeni aracın hzırlıklarının Brackley’de devam ettiğini belirtti.

Brawn: "Herhangi bir acele yok. Çünkü, araca farklı bir motor yerleştirerek modifiye yapmak ne olursa olsun en azından 6 hafta alır. Kışın pistte olmamız pek mümkün görünmüyor."

"Bu yüzden merdivende yukarı adım atmayı amaçlarken, 2010 için bir evrim pakedi üzerinde çalışıyoruz. Gelecek sene bizim için yine bir geçiş yılı olacak."

Brawn, müşteri motoru konusunda Ferrari’ye yaklaştığını da doğruladı.

Brawn: "Honda bize motor vermeyeceğini daha önceden söylemişti. Bu yüzden Ferrari ile temasa geçtim"

"Henüz bir şey imzalamadık ama başkan Luca Montezemolo ve Stefano Domenicali tarafından gelen desteğin değerini gerçekten biliyorum. Eki okul arkadaşlarının arasında olmak gibi: onlar hâlâ beni kendilerinden biri gibi görüyor."

Brawn ayrıca, Meksikalı iş adamı Carlos Slim ileilgili söylentileri tekrar yalanladı.

Brawn: "Bu beyefendi bizi hiç ziyaret etmedi ve takımı satın alma konusunda herhangi bir niyet de göstermedi."

Bununla birlikte zamanında müşteri bulunması konusunda durumun ne olduğu sorulan Brawn: "İmkân var, gerçekten iyimserim"


Yorumlar

  1. lan yeter be 2007 geçiş, 2008 geçiş…Ne zaman doğru dürüst bi sezonunu görecez bu takımın

  2. Bazı bilinmeyenler de çıkmış oldu.Brawn haliyle Ferrari ye yanaşıyor.Ferraride geçen seneden Force india anlaşması bittiği için Brawn nın takımıyla anlaşması zor olmayacaktır. Ama Richards alacaksa takımı Ferrariyle çalışır mı yoksa yine Mercedes e mi gider belli değil.Son duruma göre bana arap yada hintli bir firmayla anlaşacaklar gibi geliyor

  3. dünya devinin düştüğü duruma bak be yazıklar olsunn

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir