Coulthard "Red Bull'un Geç Tanıtılması Avantaj Sağlayabilir"

yazar:

kategori:

David Coulthard, Red Bull Racing’in 2009 aracını rakiplerine göre geç tanıtacak olmasına rağmen endişeli olmadıklarını söyledi.

Gridin çoğunluğu yeni aracını önümüzdeki 10 gün içerisinde tanıtacak ancak yeni Red Bull 9 Şubattan önce piste inmeyecek.

Coulthard "Adrian’ın kararı ile aracın parçalarının üretimden önce tasarım zamanı daha fazla oldu. Eğer hızlı bir aracınız varsa bunu dayanıklı yapabilirsiniz ve erken test etmenizin önemi olmaz."

"Eğer araç bu ekstra zamanda daha fazla geliştirilir ve performansı artarsa, bu sezon Red Bull için çok güçlü olabilir." dedi.

Coulthard ayrıca FIA’nın Renault motoruna gelişim izni vermesinden Red Bull’un da fayda sağlayacağını düşünüyor.

Coulthard "Geçen sezonun sonlarına doğru Toro Rosso Red Bull’u geride bırakabildi ancak FIA’nın Renault motoruna açıkça izin vermesi ve kabul edilmesi, bizim farklılık olduğu konusunda söylediklerimizi doğruluyor."

"Sezon içerisinde sorular sorulduğunda motor performansı konusunda farklılıklar olduğunu düşünüyorduk ve insanlar bunu bir bahane olarak gördüğümüzü düşünüyordu. Şimdi bunun bir  bahane olmadığını biliyorsunuz çünkü 2009’da gerekli değişikliklerin yapılacağı doğrulandı." dedi.

 


Yorumlar

  1. renault güvü her adam alamaz o izni sagılarımla

  2. savunmaya bakarmısın.redbull tororosso dan yavaş.motordan kaynaklanıyor peki honda motoru ferrariyle aynı hızdamıydı.yada Toyota .Gerideki tüm takımalra izin verilseydi tarafsızlık olurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir