2014 Britanya GP – Vettel’in Alonso’yu Geçişi


Yorumlar

“2014 Britanya GP – Vettel’in Alonso’yu Geçişi” için 10 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Aşağıda Alonso’nun 7. ve 10. saniyeler arasındaki hareketini savunan bir arkadaş görünce bir Alonsocu ile tartışmaya girmenin ne kadar gereksiz olduğunu anladım.. O hareketin savunulacak bir yanı yok resmen önüne kırıyor. Vettel biraz dikkatsiz olsa temas olacak.

  2. OtonomAktor avatarı

    vettel i çok ağır eleştiriyoruz ama bugün bence iyiydi yavaştan alıştı artık araca gibi. pit stratejisi kötüydü sadece ric e göre. alonso bugün gerçekten pistin en iyisiydi tek kelimeyle.

  3. Bu çekişme pilotların araçlara artık çok daha fazla alıştığının ispatıdır Sezon son yıllarda ki en iyi yarışlara sahne oluyor Hamilton-Rosberg , Alonso-Vettel tek eksik motorların sesi ama bana soracak olursanız ses mi bu çekişme mi kesinlikle çekişmeyi seçerdim 🙂

  4. Bundan sonra pilotlar arkasında Vettel’i görünce kenara çekilmeli.Paşamız telsizden öyle emrediyordu.Rezalete bak be.Sıralamada 2 dakika övelim dedik Vettei’i yarışta yine bizi susturdu.Bunu yapması nasıl beceriyor anlamıyorum.

    1. Bugün Alonso’nun Vettel’e yaptığı savunmayı Vettel Alonso’ya yapsaydı ne derdiniz acaba Vettel hakkında? Yarışı canlı izledim. Vettel ne kadar şikayet ettiyse Alonso da o kadar şikayet etti ve Vettel bence bugün ne kadar kaliteli, bir pilot olduğunu gösterdi. Zorlaya zorlaya Alonso’yu geçti.

  5. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    7. 8. saniyedeki Alonso dalışı temas olsa cezalık. Çok iyi idare ettiler birbirlerini. İki şampiyondan efsanevi bir şov.

    1. o temasta vettel ayağını gazdan çekerek kurtaramaz. yani tamamen alonso inisiyatifli bir kurtarış. yetereince hızlı olduğunu düşündü ki aniden önüne geçiverdi.

  6. *********** (spä2000) avatarı
    *********** (spä2000)

    Budur.

  7. Marko ‘ yu görünce kahkahayı bastıydım yarış esnasında 🙂

  8. Epik her ikisi de

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir