Fry: “Fernando Bir Kez Daha ‘Büyük’ Yeteneklerini Gösterdi”

yazar:

kategori:

Ferrari’den Pat Fry, Britanya GP’de Fernando Alonso’nun bir kez daha “büyük” yeteneğini gösterdiğini söylüyor.

Fry, “Karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, hem savunma hem de atak yaparken, büyük yeteneklerini gösterdi, bir kez daha.”

“Araçta bazı anlayamadığımız sorunlar vardı, fakat Fernando maksimumu almayı başardı. Bizden hızlı araçlarla mücadele edebildi.” dedi.

İspanyol pilot, yarışı Sebastian Vettel’in arkasında 6. sırada bitirmişti.

Fry yarış hakkında şunları söyledi; “16. ve 18. sıralardan başlıyorduk ve yarıştan önce sert lastiklerle başlayarak daha agresif bir strateji seçmeyi planlamıştık. Kimi’nin startı da iyiydi. Fakat daha sonra ne yazık ki kaza yaptı. Şanslı bir şekilde ciddi bir yaralanması yok ve en önemli olan şey de bu.”

“Yarış durduğunda Fernando ile konuştuk ve orta hamurlara geçerek tek pitlik bir strateji planladık.”

“Fakat göründüğü üzere yeterli hızda değiliz ve pilotlarımıza daha rekabetçi bir araç vermek için zorlamaya devam edeceğiz.”


Yorumlar

“Fry: “Fernando Bir Kez Daha ‘Büyük’ Yeteneklerini Gösterdi”” için 12 yanıt

  1. Brawn gelcekse de acele etsin.Yoksa gelecek seneyi de çöpe atarız.Motor konusunda Brawn tecrübelidir.

  2. NesetAydın avatarı

    Gecişi yakın bir şekilde izlediğimizde Alonso’nun arkadan kayma yaşadığını gördüm belkide o kayma olmasa geçilmeyi 1-2 tur daha engelleyebilirmiş

  3. bizim takıma gelen herkes iyi yorum yapma tekniği öğrenip geliyor sanırım…hepsi alonso üzerinden yapılıyor elde kala kala bi alonso var zaten…yoksa tam takır oturacaklar bütün gün

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yahu anlayamadığımız sorun ne arkadaş, başkasının yaptığı aracı mı anlamıyorsun nedir yani. Kendi yaptığınız aracı anlamıyorsanız orda ne işiniz var. Sezon başı dökülen RBR ye bak. Adamlar neler yaptı, yarış bile kazandılar.

  5. Sorun da bu ya zaten. Anlamıyorsunuz siz bu araç işinden. Sizin devriniz öncelerde kalmış. Bırakın Allison halletsin herşeyi. Adam geldi geleli aero pistlerinde çok hızlıyız.

    1. Mattiaci’nin aciklamalarina bakarsak sanirim dedigin gibi olacak ve Allison cok daha etkin olacak. Ah, yanina da Brawn gelse, iste o zaman 2015’i de gozden cikarmaya raziyim.

      1. Brawn gelecek gibi duruyor. Böyle birşey düşünmüyor olsa zaten Maranello’ya gitmezdi. Sözleşme detaylarını hallettiler orda. Muhtemelen Monza’da açıklanacak Brawn.

        1. Klavyenden bal damliyor 🙂

  6. Bu Pat Fry takimda oldukca Ferrariden bi cacik olmaz, umarim birileri kuyusunu kaziyordur sirkette…

  7. Araçta bazı anlayamadığımız sorunlar vardı. dedigin gibi bu isten anlamiyorsunuz. Kimi bagira bagira bu ize soyluyordu am ne hikmetse herkesin tek soyledigi kimi nin bahanei ve istikrarsizligi.

  8. Alonso gerçekten çok büyük pilot. Adam her lpşulda maksumu çıkarmak için çaba sarfediyor. Motivasyonunu kaybettiği yarış sayısı sene de bir ikiyi geçmiyor. Gerçekten zirveyi hakediyor.

    1. kesinlikle katılıyorum, hak eden hak ettiği yerde olabilmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir