Hamilton 2008'de Daha Az Politika Umuyor

yazar:

kategori:

2007’yi ikinci olarak tamamlayan çaylak pilot; sezonun, casusluk skandalları ve Fernando Alonso ile aralarındaki ilişkinin ön planda olması nedeniyle sıkıntılı hale geldiğini ifade etti.

İngiliz Daily Express, Hamilton’un griddeki ikinci senesinde daha fazla pürüzsüz bir sezon umduğu ifadelerine yer verdi.

Hamilton: "(2007 sezonu) lunapark treni gibi heyecan verciydi ve bunun bir parçası olmaktan dolayı gururlu ve çok mutluyum. Ama politikalar açısından sıkıntılı oldu"

2008 aracının yasal olup olmadığının kararı için bekleyen McLaren pilotu konuyla ilgili "Ben sadece bir yarışçıyım." dedi.

Hamilton, Formula 1’de politikakarı engellemenin imkânsız olduğunu da ifade etti.

Hamilton: "Bütün oyunla birliktedir bu ve elinden geldiğince en iyi şekilde bununla başa çıkman gerekir. Gelecek sne daha fazla pürüzsüz bir yıl olmasını ve eğlenebilmeyi umut ediyorum"

McLaren pilotu ayrıca, gürültülü geçen 2007 sezonunun ardından takımının gelecek senenin mücadelesine odaklanabileceğini umut ediyor.

Hamilton: "Benim gördüğüm, takımın konsantrasyonun ve kararlılığının etkilenmediğidir."

"Onların hâlâ en iyi olduklarını ve şampiyonluğu kazanabileceklerini akıllarında tutmalarını umuyorum"


Yorumlar

  1. ahanda BELEŞÇİİ ÇAYLAK magazin malzemesi olmuşta haberimiz yokmuş ondan ancca bu olur ztn zuhahaha:P AY Ay ay ron dedesii onu alemleremi sokmuş way anasını be yaww.ay bu çocuk önce pit yolundan çıkmayı öğrensn sora alonsoya kafa tutsun hahaha:P ahanda bakalım bu sene lewis hangi takım arkadaşını harcıcak pist dışı yolarla alışmış kudurmuştan betermiş be yaw.politika isemiyomuş bkk ay ay ay ne masum bu yaa aıyasım gedli.ay buda F1 de yarışıyo ya way halimize bide macca takımınıda işte bu DAHADA KÖTÜÜ:P:))

  2. aha hamilton alonssoyu gecti diyen arkadaslar daha aracının kendine gore setubunu bile kuramıyor alonsonunkileri kullanıp yarısmaya calısıyor. alonso kendisininkileri kullanınca nasılda yavas kaldı ama ahaha biseyden cakmıyor hamilton.

  3. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    zuhahah alonsoymuş alonso oldu *******!hamiltonun yanında ezildi tabi kaçtııııı ! reno 2008 de MC LAREN den aldıı bilgileri aracında kullanıcak şimdiden bütün renocular duysun eğer arabanız iyi olursa MC LARENE çoook şey borçlu olursunuz.zaten renonun ceza almamasının nedenini 5 yaşındaki çocuğa sorsanda cevaplar.HER ZAMAN MC LAREN MERCEDES.susun renocular kaç sene maziniz var!!

  4. hahahhaha alonsoymu geçti evet doğru puanlar eşit ay ne komiksin yaw matematik bilmiosun galiba? ha ayrıca onun ne haddine dünya şampiyonunu geçmek otursun oturduğu yerde:P hollywood yeni bi star kazandı süper yaa:)) ewet yakıştığı yere 2 DÜNYA ŞAMPİYONU OLDUĞU yere gdioo daha yakıştıtğı bi yer wrmı acaba??? kıskançlıklara gerek yok

  5. Daha ilk senesinde son dünya şampiyonu *******'yu geçti ya başka söze gerek var mı acaba.Göreceğiz *******' yu gridde kendine nasıl bir yer bulacak.Yakıştığı yere Dacia' ya pardon Renault' a gitti.

  6. ya suçsuzmuş gibi böyle açıklamalar yapıyo bide ya biz biliyoruz kimin politika yaptığını ham çocuk acaba politikalr olmasaydı bu sene ham ikinci olabilir miydi ben de politika yapılmamasını çok arzuluyorum sen bir an önce silin şu pistlerden!!!!

  7. ay bk bk bk politika olmamasını umuyomuş.sen kulis yapmayı önce bırakta sora bunları bekle bee!! maskeli çaylak:P

  8. Boşver koçum o politikalar hep seni çekemeyenlerin işi pistte konuş sen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir