PROF1TR: Yarış Simulasyonu Liglerine Katılmaya Ne Dersiniz?

yazar:

kategori:
ProF1Tr, 2006 yılında kurulmuş , Türkiye’nin profesyonel anlamda ilk ve tek F1 simulasyon ligidir. Sezon boyunca yapılan tüm yarışlarda "No Aids" (Tüm Sürüş Yardımları Kapalı) kuralları geçerlidir. Bu nedenle lige katılıp başarılı olabilmek için uygun bir direksiyon setine sahip olmak önemlidir.

ProF1Tr, üyelerine en iyi kaliteyi sunabilmek amacıyla kendisine özel bir "Server" sahibi olmakla beraber, dış dünyaya tanıtımı amacıyla kendi adını taşıyan bir web sitesine (www.prof1tr.com) ve bilgilendirme, açıklama, vs. konuları için “Forumlar” bölümüne sahiptir.

2007 yılında başarılı tam bir sezonu gerçekleştirebilen ProF1Tr, özellikle 2008 yılında gerçek Formula 1 sezonunu eş zamanlı takip ederek, tüm sezon boyunca her gerçek yarışın düzenlendiği günün akşamında o yarışın simulasyonunu gerçekleştirmiştir. Bütün sezon boyunca MMG F1 2007 SE V1 modu kullanılmıştır.

2008 sezonunun bitmesine kadar üyelerinin aylık bağışlarıyla giderlerini karşılayan ProF1Tr, 2009 yılı başından itibaren yeniden yapılanmaya giderek profesyonelleşme adına önemli bir adım atmış ve üyelik aidatının olduğu bir sisteme geçmiştir. Yarış kazananların ve şampiyona galibinin ödüllendirileceği yeni sezonda da MMG F1 modu kullanılacaktır.

Yeni sistem ile olanakları artacak olan ve üyelerine daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan ProF1Tr, Formula 1 sezonunun yanısıra farklı modların kullanılacağı yeni serilere atılım yapacaktır. Ayrıca tanıtım amaçlı reklam vererek daha çok kişiye ulaşabilmeyi amaçlayan ProF1Tr, tüm üyeleri için istatistiklerinin tutulacağı ve kişisel sayfalarının olacağı bir sistemi bünyesinde barındıracaktır. Bunun yanısıra her üyeye daha iyi bir haberleşme ortamı sunmak için  xxx@prof1tr.com uzantılı E-Mail adresi verilecektir.

Türkiye’nin bu konudaki en iyi ligi olan ProF1Tr, katılmak isteyen herkesi bu aileye davet etmektedir…

 
www.ProF1Tr.com
 
 


Yorumlar

  1. Katılmak isteyen arkadaşlar, sametsenturk@prof1tr.com adresine mail atarak başvurularını yapabilirler.

  2. Oyunun ücretli olması konusunda sıkıntı yarşıyorsanız sametsenturk@prof1tr.com adresine mail atın,size yardımcı olacağım.

  3. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Tam istediğim gibi bir oyun oynıcam dedimm ama oda ne ücretliymiş boş yere üye olduk size başarılar ben yokum

  4. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Ben de katılmak isterim 🙂

  5. Arkadaşlar ligimiz sizin katılımlarınızla daha güzel olacak,hepinizi bekliyoruz.:)

  6. Arkadaşlar ligimiz sizin katılımlarınızla daha güzel olacak,hepinizi bekliyoruz.:)

  7. Simulasyon isteyen bizimle yarışır, oyun isteyen diğerleriyle…Bu kadar basit aslında 😉

  8. Arkadaşlar katılanların inanılmaz zevkli mücadale dolu yarışlar çıkaracağından eminim. Türkiye'nin ilk profosyonel ligi. 2007 ve 2008 F1 liglerinde yarışmış biri olarak söylüyorum nerdeyse gerçek yarışçı havasına bürünüyorsunuz. Profosyonelce işi takip edip pistlerde tadamadığınız yarışma duygusunu bu ligde tadabilirsiniz.

  9. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Klipteki müziğin adını bilen varmı 🙂

  10. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Gerçekten söylenildiği gibi ise ve dijital rakipler yerine diğer tarafta da benim gibi etten, kemikten rakipler varsa ilgilenilebilir görünüyor…

  11. ücret gözünüzü korkutmasın arkadaşlar, dünyanın parası istenmiyo zaten 🙂 öte yandan server ve yarış kalitesini gördükten sonra verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla aldığınızın farkına varcaksınız 😉 ayrıca sadece bir oyun olarak görmeyin bu organizasyonu, hem F1 hem diğer serilerde(örneğin PTCC 09) gerçek yarış deneyinime en yakın deneyimi yaşıyorsunuz. Gerçek yarışçılar, bire-bir modellenmiş pistler ve araçlar, kurallar, üstelik sürüşte oldukça gerçekçi… Yani sadece dışarıdan bakıp, ücretliymiş deyip geçmeyin, biraz içeri girin araştırın beklediğinizden fazlasıyla karşılaşacaksınız 🙂

  12. Evet öyle fakat sametsenturk@prof1tr.com'a mail atarsan sana arkadaşlar yardımcı olabilir

  13. Hadi be!Hemen de heveslendiydim ama oyun ücretliymiş.

  14. gönülden başarılı olmanızı temenni ediyorum. umarım başarılı ve herkesin ilgisini çeken bir lig olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir