Ferrari Su Sızıntısı İle Teste Erken Veda Etti

yazar:

kategori:

Soğutma sisteminde yaşanan bir sorun Pedro de la Rosa’nın Silverstone test seansını erken kapatmasına yol açtı.

Aynı zamanda Pirelli için lastik testi de yapan De La Rosa su sızıntısı ile testi noktalamak zorunda kalmadan önce sadece 49 tur atabildi.

“Fantastik derecede iyi gidiyordu, iyi bir sabahımız oldu ve öğleden sonra soğutma sisteminde bir su sızıntısı yaşadık ve durmak zorunda kaldık.”

“Tek söyleyebileceğim oldukça iyi gittiğiydi. Yeni kurallara göre yapılmış yeni bir araca oturduğumu da dikkate almalıyız, 2014 araçları hala çok yeni. Ben V8’lerde deneyimliyim, ancak bunlar benim için tamamen yeni bir şey. İlk sürmeye başladığım andan itibaren rekabetçi tur zamanları çıkarmaya başlamıştım.”

“Bundan dolayı çok mutluyum, bu simülasyonun çok iyi olduğu anlamına geliyor. Hala gelişmesi gerekiyor ve bunu temel olarak daha iyi yapacağımızdan emin olmalıyız. Takım için yaptıklarımdan dolayı gurur duyuyorum.”


Yorumlar

“Ferrari Su Sızıntısı İle Teste Erken Veda Etti” için 10 yanıt

  1. Strong_Union avatarı

    ferrari ne zaman erken veda etmedi ki zaten

    1. yapma abi ya 😀 hızlı gidemesek de teknik bi arızadan kalmayan bi tank gibi bir şey yapmışlar zaten 😀

      1. Strong_Union avatarı

        doğru yarışlarda kalmıyo ne hikmetse 😀 doğru dürüst bi test gerçekleştiremedi ama ferrari de. hakikaten şimdi düşündüm de hiç yarışlarda kalmıyo gerçekten bu kadar soruna rağmen kış testlerinde sıkıntı çıktı ispanya testlerinde sıkıntı çıktı antremanlarda çinde rai ingilterede alonso ve benzer bi çok örnekle piste çıkamadılar sıkıntı çıktı ama hiç yarışta yolda kalmadılar ne biçim adam bunlar ben çözemedim aga 😀 bunlar ayrı bi dünya bence 😀

        1. bi de hızlı gitse… valla umarım yıllardır olduğu gibi yine çocukça geliyor ama ben seneyeden ümitliyim. bu mattiacci de iş var gibi

          1. Strong_Union avatarı

            Valla düzlük bakımından mercedes motorlu araçlar viraj ve çekişlerde renault motorlu araçlar daha doğrusu redbull ön planda ferrarinin hiçbir vasfı yok ama aslında bende seneden umutluyum inş bişeyler olur..

            1. Aslında olay açık ferrari yarış haftasonunda aşırı garantici davranıyor testlerde biraz güvenli sınırın dışına çıkınca da araç anında kalıyor.

  2. Ferrari hemen su koyvermiş.

  3. anlattigina bakilirsa f14t 2 saniye gelismis…. ne hikmetse tetlerde williams tan 2.7 saniye yavas hala..

    1. Hızın önemli olmaması sebebiyle olabilir mi? Marussia’nın bulunduğu yere de bakabilirsin. Doğru yerde mi bulunuyorlar?

      1. dogrudur sadece test ama pedro de la rosa biraz abarmis gibi heycana fazla kapilmis demecine bakilirsa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir