"Kimi ile Mühendisi Arasında Sorun Yoktu"

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali’ye göre Kimi Raikkonen’e, Fin pilotun Avustralyalı Chris Dyer ile anlaşamaması nedeniyle yeni bir mühendis atanmadı.

Önce çıkan haberlerde Chris Dyer’in 2009’da farklı bir göreve getirilmesinin arkasında bir şeyler olabileceği konusunda şüpheler yer alıyordu.

2008’de Nisan ayındaki İspanya GP sonrasında hiç yarış kazanamayan 28 yaşındaki Fin pilotun şimdiki mühendisi İtalyan Andrea Stella.

Ama bütün pit yolunda ahengin en iyi yakalandığı ikililerden biri Felipe Massa ve İngiliz Rob Smedley olduğuna hiç bir şüphe yokken Ferrari takım patronu Domenicali, Raikkonen ile ilgili mühendisi değişikliği hakkındaki söylentileri yalanladı.

Domenicali: " Kimi Raikkonen ve Chris Dyer arasında olumsuz bir ilişki olduğu konusundaki söylentiler tamamiyle uydurma."

Raikkonen’in geçen seneki sorununun F2008 aracı olduğunu belirterek " Teknik zorluklar veya farklılıklarla ilgisi yoktu." dedi.

Domenicali ayrıca Stella’nın Raikkonen’e destek görevine getirilmesinin, kariyerinde doğal bir ilerleme olduğunu belirtti.

Bunların yanı sıra göze çarpan bir şey Kimi Raikkonen’in, pek başarılı sayılmayan 2008 sezonu sonundan bu yana yoğun antrenmanlar sonucu bir kaç kilo verdiğiydi.


Yorumlar

  1. Kilo konusuna gelince evet bencede Kimi biraz kiloluydu boyuna gore..

  2. Kimi ile Chris arasinda bir sorun oldugunu bende sanmiyorum, hatta iyi anlastiklarini dusunuyorum, cunku Kimi`nin yuzu hep guluyordu Chris Dyer`in yaninda. Kimi kadar Chris Dyer`da cok onemli ve yetenekli biri bence. Hayirlisi olsun insallah daha iyi olur..

  3. yaa öyle şişman değildi ama genede ii olmuştur kilo vermesi 😀

  4. tolga soydan avatarı

    bi çok pilotton uzun ve kilolu.en azından podyumda öle gözüküo.kilo vermesi iyi olmuş.

  5. ecrin deniz avatarı

    duba gibi mi? yahu bu adam 62 kilo deil miydi?

  6. tolga soydan avatarı

    kilo versn tabi.duba gibi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir