18 İnç Jantlı Lotus F1 Aracı Karşınızda!

yazar:

kategori: ,

Yorumlar

“18 İnç Jantlı Lotus F1 Aracı Karşınızda!” için 19 yanıt

  1. Yeni her zaman iyidir.. Bazen başlangıçta sevilmezse bile en nihayetinde yenidir ve alışılır.. 18” jantlarda OZ’un düz kollu jantı biraz basit kalır, Enkei’nin çifterli kollu jantı fena olmaz, BBS’in çatal kollu jantı harika olur..

    1. lastikleride büyütmeyeydin tam olacaktı.

  2. bence süper olmuş, çok geç kalınmış bir karar bu, Lotus aracının görüntüsünü de pek sevmiyorum üstelik, bunda bile güzel durmuş… Ferrari’de Mercedeste falan kim bilir nasıl durur 🙂 Fotoşoplayanlar olur bekliyorum o fotoğrafları 🙂

    bunları da eleştiren çok olacaktır, normaldir, senelerdir ötekilerle yarışılıyor ona alışılmış, ama kesinlikle değiştirilmeli artık, 13 inç jant mı kaldı, bırakın süspansiyon sistemi çalışsın kauçuklar yerine

  3. F-one-Driver avatarı

    Elektrikli F1 araçlarına dönmüş ya, beğenmedim ben pek, yol tutuşuna katkısı olur mu bilinmez…

  4. Onur Gentas avatarı

    Bu jantların ne faydası veya zararı olur onu daha iyi anlayan arkadaşlar anlatacaklardır fakat binek araçlarda dar yanaklı lastikler çukur veya taşların üzerinden geçerken geniş yanaklı lastiklere göre daha kolay zarar görüyor. Pistten çıkmalarda falan acaba bu yeni lastikler ne kadar dayanıklı olabilecek.

    1. en büyük sorunu bana göre körplerde yaşayacak

  5. FernandoAlonso14 avatarı
    FernandoAlonso14

    Bence güzel duruyor 😀

  6. At arabası..

  7. Link vermeyi ben mi unutmuşum yoksa artık foto link’i yerine illa fotoyu bilgisayara indirip oradan mı paylaşacağız anlamadım gitti.

  8. OtonomAktor avatarı

    bence karizmatik durmuş çekici geldi. bide şu lastikler oluklu lastikler gibi olaydı iyiydi.

    1. OtonomAktor avatarı

      zamanında aynı karizmatik etkiyi bende williams bmw nin 2004 teki burun yapısı yapmıştı. ah o zamanın güzel arabalarının kıymetini bilemedik.

  9. ben beğenmedim şahsen..

  10. maket arabalar gibi durmuş 🙂 bence Lotus aracında ve bu renk jantla tam belli olmuyor

  11. Onur Gentas avatarı

    Herkesin zevki ayrıdır ve saygı duyulması gerekir tabi ki. Ben eski jantların kalmasından yanayım. Gözüme daha çok hitap ediyor kalın yazılar ve çizgiler.

  12. Yusuf Hitay avatarı

    ben beğendim açıkcası. ah bir de oluklu lastikler olsa.

    1. Oluklu lastikler olsa zaten yavaşlayan Formula 1 neredeyse tur başına 1 saniye belki daha fazla yavaşlar ki ondan sonra Renault 3.5 yada ne bileyim GP 2 falan Formula 1 in orta sıra takımlarını yakalar. Slick lastikler şu an iin vazzgeçilmez parçalardan birisi bana kalırsa…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir