Singapore, Gece Yarışı Programını Açıkladı

yazar:

kategori:

28 Eylül’de yapılacak olan cadde yarışı, Formula 1 tarihindeki ilk akşam etkinliği olacak ve akşam 8’de başlayacak bu yarışın aydınlatasının yeterli olabilemesi için organizatörler sıkı bir şekilde çalışıyor.

Pistin aydınlatılması için İtalyan şirket Valerio Maioli seçildi ve aydınlatma seviyesinin normal bir spor stadyumununkinin 4 katı olması bekleniyor.

Şirketten yapılan açıklama: "Pist dışı alan ile birlikte bütün pist, sabit bir şekilde aydınlatılmak zorundadır. Bununla beraber pist dışı alanlar, pilotların kafalarının karışmaması için pisttin geri kalanı kadar aydınlık olmayacak."

"Işık demeti, araçların spin atmaı ve ters yöne dönmesi gibi durumlarda kontrol edilmeli. Pilotların görüşleri bozulmamalı."

Valerio Maioli, televizyon kameralarına karşı kamaştırıcı olmaması nedeniyle pistin sadece tek tarafının aydınlatılıcağını ifade etti.

Valerio Maioli: "Aydınlatma projektörleri, pistin sadece tek tarafında, yarışın yayını yapılırken kamaşmaya engellemek için televizyon kameralarıyla aynı tarafta sabitlenecek"

"F1 araçlarının yüksekliğinin sadece 1 metre olmasıyla birlikte gölge, en alt düzeyde olacak. Bu yüzden, pistin her iki tarafında aydınlatmaların olmasına gerek yok"


Yorumlar

  1. bence çok güzel bir yarış olacak uzun zamandır formula1 severleri heyecenlandıracak bu denli bişey olmamıştı.hep beraber izleyip görücez neler olacağını..

  2. Far da taksınlar arabalara selektör filan fena olmaz 😀

  3. Eğer dediklerin olmaz ise de süper ve garip bir yarış izleyeceğiz.

  4. bu yarış çok kötü olacak ve birkaç kişi çok kötü yaralanacak…buda mosleyin sonu olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir