Mattiacci: “Aerodinami Konusunda Gelişme Kaydettik”

yazar:

kategori:

Marco Mattiacci, son yarışlarda Ferrari’nin aerodinami alanında önemli gelişmeler kaydettiğini, bu yüzden sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapabileceklerini söyledi.

Mattiacci “Son yarışlara bir çok aerodinamik güncelleme getirdik ve pistte onların faydasını gördük. Bu yüzden geçmişe göre sıradaki yarışlar için iyi bir başlangıç noktasına sahibiz.”

“İyileşme zaman alacak. Şu anda araç üstünde oldukça fazla sorun var bu yüzden en iyi şekilde gelişmek için çalışıyoruz. Fernando durumun farkında.”

“Operasyon olarak araçta bir anda iyileşme sağlayacak değişiklik olmayacak. Teknik açıdan bu araca performans kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Mühendislerimiz durumun farkındalar.” dedi.

 


Yorumlar

“Mattiacci: “Aerodinami Konusunda Gelişme Kaydettik”” için 12 yanıt

  1. zaten ferrari’de hesap vermeniz ve anlayışı için yalvarmanız gereken tek adam fernando alonso. 5 sezondur o olmasaydı italyan taraftarlar marenalloyu yüz defa yakmıştı !!

    1. Onur Gentas avatarı

      Yalvarmak mı? Ferrari’den bahsettiğinizin farkındasınız dimi. Hala nasıl bir takımda yarıştığını idrak edememiş görünüyorsunuz Alonso’nun.

    2. Yorumundan anlasildigi kadariyla Ferrari kulturu hakkinda en ufak fikrin yok.

    3. Yalnız şunu söyleyim.Gelecek sene de adam gibi araç çıkmasın Ferrari’de kimse kalmaz.Sonuçta Ferrari diyorsunuz ve kaç yıldır başarı yok.

    4. 5 yildir kim tasarliyor bu arabalari alonso ve ekibi degil mi ?? ( YALVARMAK )ferrari gibi bir takimin bir pilota yalvarmasini hay bile emek imkansiz. isimler gelir gecer…sanki biraz abartili olmus yorumun arkadas.

      1. 4,5 yıldır italyada yaşıyorum gençler. siz bilmezsiniz italyanların tuh halini ve düşüncelerini . ancak duymuşsunuzdur yorum yaparsınız . o yuzden böyle hava civa yorumlara gülüyorum ben yorumumdada bahsettiğim gibi italyan taraftarladan söz ettim . türk taraftarların bakış açısına ihtiyaç duymuyorum . gelen olursa haber versin buradan. eşimle catania’da yaşıyorum . ona çok güzel bir yemek yaparım çalıştığım restorant’ta .

        1. Onur Gentas avatarı

          Gençlermi:) bak sana bir öneri, karşındakinin yaşını bilmiyorsan böyle hitaplarda bulunma.

          Bu işin İtalyası, Türkiye’si yoktur. Bu boyuttaki firmalar asla 1 kişiye mahkum değildir. Kaldı ki Ferrari bu tür başarısız sezonlar çok yaşamıştır ki her takım dönem dönem bu tür başarısızlıklar yaşamıştır. Alonso olmasa mutlaka etkilenir fakat bunun kalıcı olması beklenmemeli.

        2. bu sayfaya gelip haberleri okuyup altina yorum yazip ve yorum yapanlari cevapliyorsan demek ki turk taraftarlarina ihtiyacin var.yemek davetin icin tesekkurler. ha 5 yildir yakmamislar ise bir 5 yil ddaha alonso var diye avunsun dursunlr onlarin kafada onlarin sac da onlarin ister kasirlar ister keserler oda bizi enteree etmez. saygilar

          1. yok kardeş italyada tarafsız site yok her habere istisnasız yorum katarlar . bu yüzden bu siteye geliyorum . misal sana cevap verdim çünkü bana yorum yaptığındandır . saygilar

        3. Ego gereksiz yere tavan yapmış.
          Hoş değil.

          1. kişi karşısındakini kendinden bilirmiş. hoş değil

  2. hadi bakalım 2. ci yarıdaher sey daha ıyı olursa 2015 ıcın ıyı baslangıc yapılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir