Ecclestone, Ferrari-Alonso Söylentilerini Ateşledi

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Fernando Alonso’nun gelecekte Ferrari takımına geçeceği konusundali spekülasyonları ateşledi.

İtalyan takımın Felipe Massa ve Kimi Raikkonen ile iki sezon daha anlaşması bulunuyor ancak La Gazzetta dello Sport gazetesi, Alonso’nun Ferrari ile 2010 ya da 2011 yılı için çoktan anlaşma imzaladığını iddia ediyor.

Massa ve Raikkonen ‘Wrooom’ organizasyonunda iddiaları yalanlarken, Luca di Montezemolo ve Stefano Domenicali ise İspanyol pilotla birliktelik için açık kapı bıraktı.

Ecclestone ise Maranello merkezli takımın ve Alonso’nun er geç anlaşacağına inanıyor.

"Fernando muhtemelen şu anda dünyadaki en iyi pilot ve bu olursa gerçekten çok memnun olurum. Lewis, Felipe ve diğerlerinden daha hızlı olduğunu düşünüyorum.”


Yorumlar

  1. iyide bu inanıp inanmama meselesi değilki. f1 den anlayıp anlamama meselesi daha çok.

  2. asım  ayten avatarı

    şahsen ben alonsonun hızlı olduğuna inanmıyorum kimi felipe lewis ve vettel ondan daha hızlı olduklarını gösterdiler bir de bu seneki performanslara göre vettel yine iyi performans gösterirse ferrari de alonso yerine onu görebiliriz( bence bu daha mantıklı) vettel genç ve başarıya aç ayrıca bariz hatasını da görmedik bu yaşına rağmen)

  3. oğulcan eriş avatarı
    oğulcan eriş

    bn bu alonso nun ne ferrari nede başka bi takımda yarışmasını istemiyorum hemde onu hiç sewmiorum
    EN BÜYÜK RAİKKONEN

  4. evren ayaoku avatarı

    fernandoooo alonsoooo işte en ii pilot bir gün ferrari koltuğunda onu görürsek yeni bir scumi devri baslayacaktır buna eminim ferrari ile alonso ya bence kimse kafa tutamazzzzzzzz

  5. sayın bay e yine karıştırmışsın ortalığı.ama allah içinde doğruları konuşmuşsun.

  6. ecelostone doru sölemişsin dogru laaf ne denirki pistlerin en hızlısı o_______________fernando başarılar

  7. Spekulasyon cikarmada bu adamin ustune yok valla, gece yatarken dusunuyodur heralde, sabah ne desemde ortaligi karistirsam diye 🙂 Tabi o da hakli, F1`in surekli tartisilir olmasini istiyor, ama bunlari kisilere takimlara zarar vermeden yapmali, etik gormuyorum..

  8. eee doğru yani FERNANDO ALONSOOOOOO.

  9. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    f1 böyle reyting kazanmıyor bernie amca. yıllardan beri öğrenemedin gittin şunu.

  10. Bernie cok konusmaya başladın artık ya..istanbul park olayından sonra iyice itici olmaya başladın zaten.. her dediği diğerinden farklı bu nedir ya

  11. ömer giray talay avatarı
    ömer giray talay

    bu adamında bir dediği diyerini tutmuyor.2007 de kimi için aynı şeyleri söyledi geçen senede felipe ve lewis için.Bu adamın yapmak istediği ortalığı karıştırmak,sanki senin bir lafınla ferrari pilotlarından vazgeçicek ve Alonso'yu alacak yada almayacak diğer takımlar içinde aynısı geçerli.Neyden memnun olduğunu kendine sakla ve sadece otur izle..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir