Vettel: “Hockenheim Bana Cesaret Veriyor”

yazar:

kategori:

Red Bull’un 4 kez şampiyon pilotu Sebastian Vettel, Hockenheim’da yapılacak yarışın kendisine daima cesaret verdiğini söylüyor.

Vettel burada son yapılan yarışta ancak 5. sırayı alabilmişti. Ancak Vettel geçen yıl Nurburgring’deki yarışı kazanarak kendi evindeki ilk galibiyetini elde etmişti.

Alman pilot, “Hockenheimring’in atmosferi her zaman muhteşem. Sabah piste geldiğinizde o saatlerde bile pistin fanlarla dolu olduğunu görüyorsunuz. Ve araca bindiğinizde tribünlerde yüzlerce Alman bayrağı görebilirsiniz. Bu da bana cesaret veriyor.”

“Buradaki imza bölümleri de çok kalabalık olur ve herkes sizi görmek ister. Yani Hockenheim’da sizi mutlu edebilecek çokça küçük şeyler vardır.” dedi.

Vettel ayrıca Alman taraftarların desteğini arkasında hissettiğinde her şeyi yapabileceğini söylüyor.

“Antrenman seansında bile onların tribünlerde olup ne olursa olsun size destek verdiğini biliyorsunuz. Bu yüzden onlara daha fazlasını verebilmek için her şeyi yapabilirim.”

“Fakat bazen işler sizin elinizde olmuyor. Ne olursa olsun, haftasonu boyunca zorlayacağız ve maksimumu alabilmek için her şeyimizi ortaya koyacağız.”


Yorumlar

“Vettel: “Hockenheim Bana Cesaret Veriyor”” için bir yanıt

  1. Yanlış hatırlamıyorsam son Hockenheimring yarışında finişi 2. sırada geçti ancak yarış sonrası pitten geçme cezası alıp 5.liğe geriledi.
    2.lik mücadelesi verdiği Button ‘ı pist sınırlarından taşarak geçtiği için ceza aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir