Whiting: Pilotlar Sochi’ye Bayılacaklar

yazar:

kategori:

Formula 1’in yarış direktörü ve güvenlik delegesi Charlie Whiting yeni Rusya GP pistinin mevcut pilotlar tarafından çok sevileceğine inanıyor.

İlk Rusya GP’si 2014 sezonunun sonlarına doğru yapılacak ve Whiting Karadeniz sahillerindeki piste düzenli seyahatler gerçekleştiriyor.

“Çok daha iyi görünüyor. Son kez oraya gittiğimde büyük bir inşaat alanıydı. Şimdi ise gerçekten çok güzel görünüyor. Pist çok hızlı olacak ve sürücüler ona bayılacak. Bundan eminim.”

“Yüksek kaliteli bir pist. Herşeyin çok iyi şekilde yapıldğı açık. Hızlı ve oldukça rekabetçi bir pist olacak, çünkü en az iki veya üç yerde sürücüler kolaylıkla geçiş yapabilecekler. Bence çok ilginç ve özel bir yarış olacak.”

Whiting pistte 2 DRS alanının olabileceğini ve bunların 1 ve 2. virajlarla 10 ile 12. virajlar arasında olacağını söyledi. Whiting’e göre 2,13 ve muhtemelen 17. virajlarda geçiş yapmak kolay olacak.

“Buradaki güvenlik konusunda mutluyum, kesinlikle birinci sınıf. Daha iyisi olamaz. Pistte bir çok simülasyon yaptık ve bariyerler ve kaçış alanlarını belirledik. Her şey simüle edildi ve pist güvenlik konusunda birinci sınıf bir yer.”


Yorumlar

“Whiting: Pilotlar Sochi’ye Bayılacaklar” için bir yanıt

  1. Sen beğendiysen kesin kötüdür…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir