Button: “Hamilton da Rosberg Kadar Zeki”

yazar:

kategori:

McLaren’in Britanyalı pilotu Jenson Button eski takım arkadaşı Lewis Hamilton’un en az Rosberg kadar zeki olduğuna inanıyor.

Hamilton şu anda pilotlar şampiyonasında Rosberg’in 4 puan arkasında 2. sırada bulunuyor.

Button, “Lewis’in ne kadar hızlı olduğunu biliyorum ve kafası doğru yerde olduğunda o yenilmez oluyor.”

“Bazı insanlar Hamilton’un hızlı olduğunu fakat Rosberg’in ondan daha zeki olduğunu söylüyor. Ben böyle düşünmüyorum. Lewis de onun kadar zeki.” dedi.

Button kendi şansları adına bu sezon bir yarış kazanmasının çok zor olduğunu söyledi.

“Bizim için zor bir yıl oluyor. Galibiyet yarışından çoğu zaman çok uzakta oluyoruz. Fakat çalışmaya devam ediyoruz. Britanya GP bize hızlandığımızı gösterdi. Neredeyse bir podyum yakalıyorduk.”

“En iyi motora sahibiz. Dolayısıyla bahanemiz olamaz. Sadece bu sene kazanmak için yeterli aracı oluşturamadık. Fakat çalışıyoruz ve sürekli güncellemelerimiz oluyor. Yarışlar kazanacağız fakat sadece zamana ihtiyacımız var.”

“Daha önce yarışlar ve bir şampiyonluk kazanmış birisi olarak benim için tabii ki bu durum sinir bozucu. Fakat doğru yoldayız ve en önemli şey de bu.”


Yorumlar

“Button: “Hamilton da Rosberg Kadar Zeki”” için 3 yanıt

  1. bu button iyice dedikodu yapmaya başladı artık. dön de sen aldığın paranın hakkını ver önce.

  2. Lewis zeki değil diye bi durum yok ki zaten aslında. Durum Lewis’in diğer pilotlara göre biraz fazla duygusal olması. Bu duygusallık da mantığına engel olabiliyor bazen olay bundan ibaret.

    1. Murat Aksoy avatarı

      Evet duygusallaştığı zaman kafası çok dağınık oluyor. Hızı malum belki Alonso’dan ve Vettel’den bile hızlı ama istikrar sıfır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir