Whitmarsh Takım İçerisinde Değişim Olmayacağını Söylüyor

yazar:

kategori:

Yaklaşık 20 yıldır Dennis ile birlikte çalışan McLaren Formula One CEO’su Martin Whitmarsh, Ron Dennis’in takımdaki görevini kendisine devretmesinin ardından çok büyük değişikliklerin yaşanmayacağını söylüyor.

“Ron’la 20 yıldır birlikte çalışıyorum ve bu takımı tanıyan herkes onun nasıl bir idareci olduğunu bilir. Bu bir geçiş dönemiydi. Ron bu noktaya ulaştı”

“Zamanlama konusunda kararı Ron’a bırakmıştım. Onu hiç zorlamadım. Bu karar ve hayatının geri kalanına nasıl devam etmek istediği Ron’a ait.”

“İnanılmaz bir kariyeri var ve ben onunla 20 yıl birlikte çalışma ayrıcalığına sahiptim. O inanılmaz bir insan, bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor, bazı şeyleri aynı perspektiften göremiyoruz ama iki taraflı bir saygı söz konusu.”

“Lewis’in kariyerinin ilk dönemlerinde olayın fazlasıyla içindeydim ve ilerleyen dönemlerinde de makul derecede ilgili olacağım. Eğer bu takıma dışarıdan adım atacak biri olsaydım bazı değişikliklerin olacağını düşünebilirdiniz ama sahip olduğum etki bu yıl da devam ederse gerçekten çok mutlu olacağım.”

“Dört pilotumuzla da aramda harika bir ilişki olduğu için çok şanslıyım ve çalışanlarımızla birlikte biz uyum içindeyiz."

"Harika bir takımız. Formula 1’de birçok güçlü takım var ve biz onları yenmek için buradayız.”

Whitmarsh, yeni göreviyle gurur duyduğunu ve Dennisin bu kararının kendisi için sürpriz olmadığını açıkladı.

"20 yıldır bu organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ve McLaren’de böyle ciddi bir göreve getirilmek de büyük bir onur.”

“Benim ve birçok insan için bu bir sürpriz olmadı.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir