Stoner, Massa'yı Karting Yarışında Yendi

yazar:

kategori:

Ducati ve Ferrari’nin İtalya’da Madonna di Campiglio’da düzenlediği kayak etkinliğinde, Casey Stoner Felipe Massa’yı buz kartingi yarışmasında yenmeyi bildi.

Ducati’nin MotoGP sürücüleri Stoner ve Nicky Hayden’la birlikte test sürücüleri Vittoriano Guareschi’nin de yer aldığı yarışta Ferrari’den Felipe Massa ve test pilotu Luca Badoer yarıştı.

Kimi Raikkonen’in hastalığı nedeniyle etkinlikten erken ayrılması ve Marc Gene Ferrari’nin yol araçları test programı nedeniyle, Massa’nın kardeşi Eduardo ekibi tamamlamak için etkinliğe davet edildi.

Yarışta, Stoner sondan bir önceki turda Massa’yı geçerek zafere ulaşırken, Hayden da Badoer, Guareschi ve Eduardo Massa’yı geride bırakmayı başardı.


Yorumlar

  1. Emir Çolak avatarı

    saol mehmet kardeşim:)

  2. mehmet cihan ferhatoğlu avatarı
    mehmet cihan ferhatoğlu

    emircim kendini bunca üzdüğüne değer mi ? ne derlerse desinler . ben varım kardeşim, yeterim sana gerisi hikaye!!:)

  3. Emir Çolak avatarı

    Dediklerine katılmamak mümkün değil, bende kimi raikkonen taraftarıyım, dolayısıyla ferrari.

  4. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Emir Çolak,arkadaşım herkes yanlış anlayabilir bu doğal birşey hiç kimse mükemmel değildir.Asıl doğal olmayan şey ise insanlara en küçük hatasında veya yanlış anlamasında hakarete varacak derecede eleştiri yapılmasıdır ;ayrıca kimin nekadar bilgili yada kültürlü olduğuda kimseyi ilgilendirmez .insanlar buraya bilgilenmek ,düşüncelerini paylaşmak ve güzel zaman geçirmek için katırlırlar.Burası hiç hata yada yanlış yapmayanların katıldığı bir olduğunu sanmıyorum.Onun için de birazcık daha hoşgörülü olmak lazım.Bu arada ben bir Felipe Massa taraftarıyım.

  5. Emir Çolak avatarı

    Ben yanlış anlamışım o zaman, özür dilerim.

  6. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    arkaşım ben kendi yorumumla ilgili konuşuyorum .ilk yorumumda massa demişim ama felipe mi yoksa kardeşi mi belli değil sen de hemen atlamışsın :))

  7. Arkadaşım hala hangi laf ebeliğinden bahsediyorsun. Haberde gayet açık bir şekilde bahsedilmiş Stoner'ın Felipe Massa'yı mağlup ettiği. Son paragrafta da Eduardo Massa'nın yarış pozisyonu ile ilgili bahsetmiş.

  8. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Arkadaşlar laf ebeliği var ortada dikkatinizi çekerim.Hangi massa ? Felipe massa mı yoksa Eduardo massa mı ? :D:D

  9. Massa'yı geride bırakan sadece Stoner ama anlayana tabi. Hayden'ın geride bıraktığı isimler de Badoer, Guareschi ve Eduardo Massa. Bunu da anlamayıp saçma sapan anlamlar çıkartılmış yine. Bu da İngilizce'si "Stoner secured the win with a penultimate lap pass on the elder Massa, while Hayden beat Badoer, Guareschi and Eduardo Massa to the final podium spot." Gerçi Türkçe'yi anlamayan birisine İngilizce ne kadar yardımcı olur!

  10. massayi sevmeyen arkadasların eline iyi koz gecmiş hemen taş atmaya baslamıslar. 🙁

  11. MagicAlonso avatarı

    buzda karting yapmakta çok zevklidir

  12. Emir Çolak avatarı

    eduardo massa demiyo:D massa'nın kardesi eduardo'da etkinliği tamamlamak için davet edildi diyo, herkez geçmiş massayı:D

  13. Çağlar KAYAOĞLU avatarı
    Çağlar KAYAOĞLU

    dikkatini çekerim eduardo massa diyo haberde thrillercd thrillercd 😀

  14. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    massayı geçmeyen birileri varmıymış 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir