Mercedes Almanya’da FRIC Süspansiyonsuz Yarışacak

yazar:

kategori:

Mercedes takımı da bu hafta sonu herhangi bir risk almadan FRIC süspansiyonu çıkararak devam edeceğini açıkladı.

FRIC süspansiyonların yasallığının tartışıldığı bu günlerde takımların Almanya’da ne yapacakları merak konusu. FRIC kullanmayacak takımların, kullanmak isteyenleri bugün protesto etmesi bekleniyor.

Şu ana kadar McLaren ve Red Bull takımları sistemi kullanmayacaklarını açıkladılar.

Sistemi en iyi kullandığı düşünülen Mercedes de FRIC’i aracından çıkardı ve geçen haftaki Silverstone testlerinde o olmadan çalıştı.

Toto Wolff “Şikayet etmenin anlamı yok. FRIC’in sezon içerisinde yasaklanıyor olması ayrı bir tartışma konusu. Bazı fikirlerim var ancak önemi yok.”

“Değişikliğe en hazırlıklı olmak için tüm verileri dikkatlice incelememiz lazım. Herkes FRIC yasağının en çok bizi etkileyeceğini söyledi ancak bunun olmayacağını kanıtlamak istiyoruz.” dedi.

Nico Rosberg “FRIC ile FRIC olmaması arasındaki fark çok büyük değil. Tabi ki fark ediyorsunuz ancak diğer takımlar da o sistemi kullanıyordu. Çok fazla düşünmek istemiyorum.”

“En hızlı araca sahibim ve Hockenheim’da kazanmak istiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Mercedes Almanya’da FRIC Süspansiyonsuz Yarışacak” için bir yanıt

  1. rosberg:lastikleri motoruda sökseniz normal şartlarda sadece hamilton rakibimdir onu geçtimmi yarışıda kazanırım demiş.yani friç mriç sökülsede takılsada mercedes sezonu yaşanıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir