Rosberg: “Kendi Ülkemde Kazanmak Harika Olur”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, ülkesinin dünya kupasını kazandığı ve kendisinin sonunda evlenmesiyle duyduğu mutlulukların ardından bu hafta sonu yapılacak olan Almanya GP’yi kazanırsa daha da mutlu olacağını söyledi.

Rosberg “Aramızda harika bir mücadele oluyor. Her yarış galibiyet için mücadele ediyoruz ve bu harika. İyi ancak zor bir mücadele. Uzun süre böyle devam edeceğini ve çok yakın olacağını düşünüyorum.”

“Burada yarışmak için sabırsızlanıyorum. Benim ikinci kendi evimdeki yarışım. Monaco ve şimdi burası. Bu açıdan çok şanslıyım.”

“Burada göreceğim destek için sabırsızlanıyorum ve gerçekten harika bir iş çıkarmayı umuyorum. Almanya GP’yi kazanırsam son dönemdeki harika anlara bir yenisinin daha eklenmesi muhteşem olur.”

“Çok heyecan dolu bir haftaydı. Almanya şampiyon oldu ve bu harika. Şampiyonluk açısından bu yarışı nasıl görüyorum? Sadece sıradaki yarış, Hockenheim olarak görüyorum. Kendi evimizdeki yarış ve burada sürüş yapmak için sabırsızlanıyorum. Burada tabi ki kazanmak ve şampiyonadaki puan farkını arttırmak için varım.”

“Şu anda her yarışa tek tek odaklanıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Kendi Ülkemde Kazanmak Harika Olur”” için 5 yanıt

  1. Eğer ki Hamilton burada yarışı kazanırsa ki muhtmelen arkadaşımızın dediği gibi yağmur yağacaksa favori olacaktır. Olurda kazanırsa şampiyona bana göre bitmiştir . Çünkü haftaya karaoğlanın ikinci evine gidiyoruz . Macaristana .

  2. Kemakinen35 avatarı

    keke rosberg alman mi ??????

    1. annesi alman.

  3. Pazar günü yağmurlu gösteriyor eğer yağmur düzenli bi şekilde olursa Hamilton büyük favoridir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir