2001 Almanya GP: Burti ve Schumacher’in Kazası


Yorumlar

“2001 Almanya GP: Burti ve Schumacher’in Kazası” için 4 yanıt

  1. Bu kazadan sonra kırmızı bayrak çıkmış ve yeniden start verilmişti. O zamanlar yedek aracı kullanma gibi bir opsiyon vardı . Ne yazıkki şimdi yok 🙁 Neyse diğer startı sorunsuzdu ama bu sefer de motor problemi yaşamıştı. Kendi evindeki yarışlarda yeteri kadar iyi sonuçlar alamadı diye hatırlıyorum Schumi.

    1. Kariyerinin daha basında aslında araç dezavantajına rağmen gayet iyi sonuçlar almıs 92-93 95 de kazanmıs daha sonra oldukça bitik bir ferrari dönemi var.Rekabet etmeye basladığı ferrari dönemleri geliyor yani 2000 lerden itibaren bakarsak emekli olduğu döneme kadar 2000-2006 arası 7 sezonda 3 mekanik problem yaşamış bu yüzden 3 sezon için biraz sanssız kendi evinde diyebiliriz Normal geçirdiği 4 sezon var bunların birinde 2005 sezonunda 5. olmus diğer 3 sezonda ise kendi evinde galip gelmis.Aslında üstüne düseni yapmıs ama 2000 öncesi de dahil epey sıkıntılar yasamıs kendi evinde çok da sanslı olduğu söylenemez totalde yaklasık 6 sezon mekanik problem yasamıs ciddi bir rakam.

      1. Tarihler bitisik olmus 92-93 de iyi sonuçlar almış 95 de kazanmıs.Bitisik görününce o 3 tarihte de kazanmıs gibi bir durum olmus düzelteyim.

  2. Bu anı hatırlıyorum. Resmen kim çarpacak diye beklemiştim, zamanının bahtsızı Burti’ye denk geldi yine 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir