Yeni Renault Aracı R29 Sahne Aldı

yazar:

kategori:

Geçen senenin sonunda çarpıcı bir şekilde önlerde yer alan Renault, bu performansını sürdürmeyi hedeflediği yeni sezondaki aracını tanıttı.

2009 sezonunda yeni sponsor ve görünümle R29 karşınızda;

         


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    dayanıklılık testinden geçememiş olmamız üzücü ama belli olmaz..ayrıca renkler kötü ama performans önemli

  2. slm arkadaslar bende bi reno taraftarı olarak aranıza yenı katıldım bu aracların hıc bırıne alısamadım ve uzun bı sure de alısamıyacagım heralde r29 belkı goze guzel gorunmuyor ama insallah hızıyla saglamlıgıyla bu acıgı kapatır..

  3. eleştiri var, birde saçmasapan körce eleştirmek var, eleştirdiğiniz şeyler insanların beğenisiyse asıl orda bi sorun var demektir… Ayrıca güzel araçlar şampiyonluk kazanır, güzel olmayan bilmemne gibilerinden şeyler yazarak performans konusunda istatiksel bilgi vermende takdire şayan 🙂 eleştiriymiş, bende senin kör görüşünü eleştiriyorum, sakın alınma (:

  4. 2009 tanıtımında renault tafartarının çoğu hatta hepsi aracın güzel olduğunu söyledi beğenmeyende kimseyi kızdırmayacak şekilde yorumunu yazdı geçti.sessiz kaldı bölümüne gelince ne yani ferrari taraftarı mclarene çirkin diyecek renault taraftarlarıda kalkıp sizi savunacak öylemi.nasıl anlayıştır anlamadım.böyle bir zorunluluğumuzmu var.

  5. gurcan hezer avatarı

    Eleştirilere açık değilse reno taraftarı arkadaşlarım okumasınlar yorumları ,herkesin beğeni düzeyi ,eşiği farklıdır ama 2007 de Mclarenin davasından başlayan ,şampiyonlukla devam eden ve 2009 yılı araç tanıtımında da sürdürülen bazen de hakarete varan yorumlara neden ses çıkartmadınız ,o kadar duyarlıyssanız sessiz kalmak neden tercihiniz oldu….
    Araçların hızları hakkıında her şey muamma fakat görünüş olarak da her şey ortada….

  6. insanların sanki seri üretim bir araçmışta, kötü gözüküyo diye hiç satılma ihtimali yokmuş gibi yorumları bana saçma geliyor. Yarış aracı bu kardeşim, o ön burunun niye öle tasarlandığını bilen var mı? Araştıran? Yönetmelikleri sınırlarına kadar zorlayıp fazla downforce elde etmek için yani kısacası performans için renault bu yolu seçmiş, beğenmemek ayrı şey, renault alt serileri hedeflemiş, renault legodan araç yapmış, renault cetvel kullanmış sadece gibilerinden rencide edici cümleler kullanmak ayrı birşey… :)hayır bu yazdıklarınızı espri olarak algılamak istiyorum, yok hayır ciddiyseniz, spordan ne anladığınız ortada(!) :))

  7. mustafa ozca avatarı

    berbAT we ötesi bi araççççç

  8. mclarenci arkadaşlar bakıyorum yine meydanı boş bulmuşsunuz coşmuşsunuz.aracı bende pek sevemedim bir renaultçu olarak haklılık payınız, var ama %100 değil. sadece ön burun kısmında bir olumsuzuk var o kadar .onun içinde yasin bir link vermişti :http://my.ing-renaultf1.com/en/:bu linkten bakabilirsiniz .benim tahminlerime görede burunu bu hale dönüştürecekler.işte ozaman güzel bir araç olacağından hiç şüphem yok .

  9. görelim bakalım az saygılı olun bee yazıklar olsun sizain gibi f1 ciler yüzüne f1 yozlaşıyor

  10. aykut yadigar avatarı
    aykut yadigar

    bu ne böyle sanki matchbox oyuncak arabaları gibi biraz mclaren den örnek alsınlar nasıl yapılırmış f1 arabası

  11. gurcan hezer avatarı

    F1 normlarında güzel olmayan araç hızlı da olmaz diye bir kuram vardır ve çok nadirdir ki estetik açıdan çirkin araçların kazanması….
    2003 yılının BMW williamsı gibi burun yapısı ile (ki BMW de çok benzer bi yapı ile yarışacaktır ) oldukça kaba ,atabiri caizse tekne gibi yani suda bile gider bu araç hem de en hızlı tur rekorunu kırar tutunma çok iyi olacağından…;)
    Mclarene estetik açıdan kötü diye reno taraftarı arkadaşlarım ,ünlü heykeltraşların yaptığı bi sanat eseri ortaya çıkmadı aksine ,legolardan yapılmış f1 aracı nasıl olur bunun cevabı verildi f1 tarihinde bir ilk tebrikler reno….
    Tabi hepsi bi yana önemli olan hız bu araç iki yarış kazansın ,herkese güzerl gelebilir ….
    Tabi bi de o aracın ve pilotların tulumlarının rengi ,yani pizza dükkanında çalışıp şipariş götüren ,yada Mc Donalds çalışanları gibi olmuş ,rekler çok kötü …
    Umarım galibiyet için çekişir de şampiyonaya renk katar….

  12. Size bir hikaye: 90'ların başında McLaren görüntüsü berbat ve komik bir araç tasarlamıştı, o yıllarda 80'lerden kalan bir alışkanlık olsa gerek ''imaj herşey susuzluk nothing'' olduğundan aracın ne tur derecesine ne performansına bakılmaksızın tasarım yeniden yapılmıştı. MP4/KAÇ tam hatırımda değil.

  13. bu da yazılanları hep başka anlıyo:) arkadaş araç kötü görünüyo demiyoruz ki Berbat sanki özellikle çalışılmış. renk bir konu burun ayrı konu olur. Üstüne sizin her testte söylediğiniz süper araç laflarıda tuzu biberi:))

  14. bu dalga geçtiğiniz araba sizi sezon başlarken utandıracakkk görün bakınn görünüş tip önemli olsaydı mclaren şimdiye şapiyonlar kıralı olmuştuuu zuha

  15. luris gel seni renoda 1. pilot yapıcaz deseler, bu araç varken asla derim:) alonsoyu gözlerinden öpmeden bitiremem bu yorumumu:)

  16. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Biraz işin gırgırı olacak belki de fakat Renault çok farklı bir çalışma yapmış sanki F1 le pek alakalı değil biraz daha alt serilere hitap eder tarzda olmuş bu çalışma ….

  17. o kadarda çirkin değil yaaaaaa

  18. pistte görelimmmmm sıra ondaa

  19. Renaultçu arkadaşlar alınmasın kızmasın çok büyük beklenti içindeydim,aracı görünce güldüm açıkçası..sanki cetvelle cizmişler aracı..belki bende problem vardır diye iki saat sonra tekrar baktım araca yeniden güldüm..bu olmamalıydı sanırım..tabi önemli olan aracın pist üstündeki davranışları..bir williams a bakıyorum daha mütevazi bir takım olmasına rağmen araçları süper duruyor…

  20. niye sabahtan akşama ne değişti.Sabah çok güzel derken şimdi hayal kırıklıgı

  21. niye sabahtan akşama ne değişti.Sabah çok güzel derken şimdi hayal kırıklıgı

  22. bir renault çu olarak çok büyük hayal kırıklığı içindeyimm

  23. mclarincilerin diline düştük bakya haklılar kardesim böyle reno mühendisleri olursa yazık alonsoya yazık pikeye ne kadar kötü bir araç yapmışlarr….

  24. bu araç yarış bence kazanamaz williams araç yapmışş hella olsun adamlara

  25. abi araç hiç hoş deil. gerçi görüntüden çok aracın performansı vede dayanıklılığı önemli ama araç çok kötü yazıklar olsun reno mühendislerine ne yaptınız bir yıl boyunca kazanacak araç yapmadınız alınan sonuçlar ortada bir yıl sonra yaptığınız araca bak formüla 2 gibi araç yapmışssınız nedir bu ya alonsoyada yazık pikeyede birde dikkatimi çeken arka kanatın ön tarafında domuz burnu denilen yer mclaaren vede ferraride aşaşgı dogru kavis yapmışken renultta kanada düz ilerlemiş ..şaşırdım . araç resmen hayal kırıklıgı yarattı bende.. bu araç ne takımlar nede pilotlar şampiyonlugunu getirmez.

  26. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Durun hele bi ilk yarışa çıkalımda.. 🙂

  27. MagicAlonso avatarı

    2004-2006 yılları arasındaki reno tartışmazın en güzel renklere sahip olanıydı.Yokluğun gözü kör olsun para olsa ING ye muhtaç olmasalar elbette o renkleri koruyabilirlerdi.bu seneki renklerde fena sayılmaz en azından geçen seneye göre daha renkli ve canlı bir araç olmuş.tabi işin içinde sarı kırmızı olması ayrı bir yakınlık yaratıyor bizde.tabi bütün bunlar aracın hızlı olmasına bağlı eğer araç gerçekten hızlı ve rekabetçi olursa şuan göründüğünden çok daha iyi görünecektir bize ama yine yavaş bir araç olursa gözümüzde hiçbir güzellliği kalmaz.

  28. katılyrm sarı mavi süperdi renault için o renk korunmalydı hı bıde bnm anlamadgm reno bu burunla nasıl carpısma testlerını gecemmems mubarek panzer gıbı burun var aracta:D

  29. mavi renginmi?bence mavi renkli renault çok daha karizmatik duruyordu.ama ing mahvetti renk olayını.tabi bu benim zevkim kişiden kişiye değişir.

  30. Sinan Şahin avatarı

    mavi rengin fazla olmaması, daha güzel bir görünüm sağlamış ama ön burun tuhaf duruyor.

  31. hızlı dayanıklı bastınmı giden araba olsun da görünüşü batsınn aman

  32. oğulcan eriş avatarı
    oğulcan eriş

    bncede estetik weya görünüş önemli deil önemli olan hızzzzzzzzzz…

  33. ogun savaş avatarı

    Araçların örtüsü bir bir kalkarken en güsel görünüşe sahip araçlar kendilerini belli etti.Özellik williams ve mercedes en dikkat çekici araçlar şuan objektif bakarsanız anlarsınz

  34. bence o burun incekmes çünkü baya kalın yani önkandın birleştiği yer:s

  35. valla beni görüntüsü pek ilgilndirmio önemli olan hıızı bakalım renautumuz hıslımı yoksa yine vaat bi yılmı olacak bekliyip görces benm kanaeetim temknli konuşuorum geçen seneyi arıcaz gibi geilio inş öle olmas …

  36. tijs_wervest avatarı

    bekledigim gibi güzel bir araç yapamamış reno çalışanları :S sanki araçın üstüne arılar gelip bal yapmış gibi.çok renk var ve çok kötü duruyor

  37. Ön burunu değiştireceklerini sanmıyorum,belki kanadı değitiriler ama ön burun kalır…Teknik analizdede burunun kalın yapmalarının nedenini açıklamışlar

  38. MagicAlonso avatarı

    Büyük ihtimal reno bu burunla yarışmayacaktır.Reno yaptıklarını ifşa etmek istemiyor çalıştığından emin olduğu ve rakiplerinden saklamak istediği kısımları koymamıştır kaldı ki önceden yaptığı açıklamalar da bu doğrultuda.Bunu sadece reno mu yapıyor derseniz tabiki hayır diğer takımlarda da büyük değişiklikler olacaktır.Bekleyip görelim testlerdeki ve gelişim sezon öncesi azda olsa bize sezonun başlangıcıyla ilgili bilgi verecektir

  39. böylede güzel ardı astarı ön burun onunda değişecenden eminim yoksa diğer taraflar süper

  40. Aracın burnu ön teker kadar kalın olmuş :)) Hayırlı olsun

  41. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Bence Gayet Hos olmus Renkler hosuma qitti ..!!!Bence on burun yandan bakınca gzL ama onden bakınca pek çekici gelmiyor 😀 ama bence Renault melbornden önceki onemli testlerde yeni ön kant deniyecktir 😀 ORS motor kapagı bence ii gitmiş 😀 arka kanatın çirkinligini onden ve yandan biraz olsun kapatıyor 😀 Sanki eşit gbi ii olmus ORS motor kapagı 😀 Kırmızı Renkte ii gitmiş :D:D burun kısmına kadar hersey mükemmel 😀 bakalım gelişmeler nasıl olack 😀

  42. ecrin deniz avatarı

    kırmızılıklar görüyorum… sarının yanına çok yakıştırıyorum kırmızıyı:) 🙂 bu yönüyle hoşuma gitti…:)

  43. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    bence şu ana kadar tanıtılan en kötü görünüşlü araç özellkle burun kısmı

  44. bu araca güzel bir burun yerleştirsinler çok güzel olur. renk dağılımını geçen seneye göre daha fazla sevdim ben. ama bu burunlaa 10 üzerinden not verecek olsam değerlendirmeye bile almam direk çöpe atarım 😀 biraz bmwnin hibrid aracı gibi bir şey olmuş.

    ama bunun değişeceğini tahmin ediyorum. insan utanır bu burun böyle kalacaksa tanıtmaya ya 😀

  45. Tamam ben zevksizim siz zevklisiniz araç mükemmel olmuş en iyisi Renault 😀

  46. Bu arada renklere bakılırsa renaultun Mcdonalds ile de sponsorluk anlaşmasına varması yakın:)

    http://img14.imagevenue.com/img.php?image=71202_Ronald_McDonald_122_1150lo.jpg

  47. bazıları araçta sevilcek birşey görememiş… onlar görsün diye aracı öyle tasarlayacak değil ya mühendisler, olaylara görsel açıdan bakmakta bir yere kadar… sataşmalarıda arkadaşın değimiyle "ti" ye almak gerek, malum, kendilerini birşey sanmakta bazı şahıslar, birde renault'u küçümsüyorlar, sanki Renault, Toyota veya ne bileyim Red Bull gibi yeni bir takım… Ha birde F1 izlemiş ve farkedememişler üstüne birde 10 yıl 50 yıl muhabbeti ediyorlar, ilginç doğrusu

  48. süper bencee dayanıklı hızlı olsun yeter gerisi gelir fernando alonso renault f1

  49. kaan kaanhan avatarı

    burun hariç, güzel 🙂

  50. TC varken ne anlamadım:D 2 seneyi 50 seneymiş gibi anlatmanız yok mu.Biz f1 izlerken siz başka birşeymi izliyordunuz anlamadım. 8den 1 geçmeler felan:D
    Araca iyi bakarsan battery soğutucuları aynı ferrariyle zaten bilindiği kadarıyla magneti den alıyorsunuz kersi.Tarih sizin gibi sadece konuşanlar için tekerrürden ibaret ne yazikki.Sezon başlayınca yine şu yarış düzelicez bu yarış olsun deyip durucaksınız…Herkesde tye alıyo sizi

  51. mclaren……………sanane sen gir kendi aracına bak ok. sen renault taraftarımsın o saman yok ktükmüte yok buymuşta göreces bakam o kütük dediğin araba sizi yerden yee vurunca görürüm ben sizi yine akıllanma zamnınız geldi sizin inş oda olcak

  52. Ya Renault taraftarlarında bir sorun var yada bende.Yahu ben şu araçta sevilecek bir nokta görmedim, burun berbat bir defa.Kütük gibi Bmwnin testte kullandığından daha kötü.Renkler desen (sarı-kırmızı-turuncu-beyaz)palyaçoya dönmüş zaten.Olmamış umarım bu aracta birçok bölüm değiştirilir.

  53. tolga soydan avatarı

    çok kötü gözüküyo ama iyi olur umarım

  54. bnce yandan burun harıka gozukuyo iyi bir ön kanatla önden gorunus de ıyılestrleblr

  55. ön kanadı değiştirsinler de burna da estetik ameliyat mı yapacaklar:) yani şart bence bu burna. Tamamen değiştirceklerini veya bu kötü burnun kaybolacağını sanmıyorum. Olsa lansmanda adam gibi birşey koyarlardı o zaman madem değişicek

  56. onur kardesım bu on kanat yarısta tabıkıde kullanlmyacak sadece test amaclı bu aslında cogu takım saklıyor on ve arka kanat tasarımlarını renoda bunlardan bırı abartmaya gerek yok melbernede muthıs bır on kanatla yarısacagmzdan emınım fernando alonso"portekızde kullanacagmz aracla melbernede kullanacagmz arac arasında cok fark olacak cunku gecen zamanda dıgerlerı kopyalayabılır" daha bır ay once yaptı alonso bu acıklamayı

  57. yok be onurcum o kadarda değil.şöyle yandan baktığın zaman ayrı bir hava vermiş araca. birden 10 seneki önceki araçlar canlandı gözümde.

  58. onur aybars avatarı

    Valla Renault taraftarı kardeşlerim hiç kızmasınlar burun bildiğin kütük, hatta odun. Burun ancak bu kadar kaba olabilirdi. Ön kanadı sanırım Perşembe Pazarı'nda yaptırmışlar. Basitliğin son noktası.

    Şu ana kadar görebildiğimiz araçların içerisinde en estetik duranı Williams. Ki eminim en çok o şekil değiştirecek.

    Tüm Renault camiasına hayırlı olsun. Bu sezon Alonso'yu da yarışın içinde görmek isterim.

  59. evren ayaoku avatarı

    enes arkadasım emin ol sezona en iddalı kanat sekli olarak renault girecektir.bu kanat sadece gercegini saklamak için sezon basladıgında bakalım isterseniz.

  60. aracı birde üstten görebilseydik keşke. ön kanatlar içinde ben en çok ferrari ninkini beğendim. neyse bide bu aracın neler yapabildiğini görelim.

  61. Tarih Kleopatranın burnundan sonra R29'un burnunu da asla unutmayacaktır heralde :))

  62. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Ön taraf kesin ilk yarışta çok farklı olur gibi geliyor.Zaten alonsonun açıklamasıda öyleydi ''araç tanıtımında ki araç ile ilk yarışımızdaki araç aynı olmayacak…''

  63. araç yandan tam bir köpek balıgı yandan super gozukuyo ama karsıdan bakıs ıcın aynı seyı soyleyemyrm on kanat cok basıt olmus on kanadın degıscgnden adım kadar emınım ama kopru ön kanadı cok ozlycem cok estetık duruyordu

  64. test sürüşünden gelen fotolar aracı hiçde fena göstermiyor.

  65. HELAL yasinnnnnn:) RENAULT F1 TEAM

  66. mclaren sen neyin peşindesin koçum illa sataşmasan olmuyormu.illaki burada hır mı çıkarmak istiyorsun. şurada adam akıllı kendimizce bir şeyler yazmaya çalışıyruz sabahdan beri sabrediyorum ama artık yeter ayhu. senin ve senin gibiler yüzünden mclaren ve taraftarlarından soğudum.yeter kardeşim yeter artık yahu git işine gücüne bak.

  67. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    R26;
    BENCE burun hariç heryeri daha iyi olmuş,ön taraftaki burun altında arkaya uzanan uzantı rengi beyaz degilde arkadan gelen sarı-turuncu renk devam ettirilip en altı ise siyah yapılırsa daha iyi olur böyle çok kaba duruyo fakat araç genel olarak çok şekil olmuş,özellikle arkaya dogru uzanan yeni sarı turuncu şeritli yapı.HAYIRLI OLSUN, UMARIM HIZLI GİDER!!!

  68. yaa mclaren adlı kişiiii ya bis kersi verdik magnettiye al geliştirmi ddedik acaba. sadece magnettylemi çalışıo renault RENAULT yılların motor tedarikcisi f1. inan bununda üstesindn gelir daha hiç bişi belli deil inş bu sene kabusunz olurusda görürmben sizi

  69. renault ferrariden almadı kersi redbull ve renault technology yaptı kersi magnetti teknik danısmanlık yaptı ben boyle bılyrm %100 magnettı kersı kullanmıyo renault redbull renault ortak kers olması lazım oyle bılyrm takım acıklarsa daha kesın bılgımız olur ayrıca bızım magnettıyle cok uzun yıllardır bırlktelıgımz var renault elektronk anlamda grıdın en ıyılerınden f1 de okadar kucumseme renoyu TC varken reno startlarına herkes hayran kalıyodu bı bakıyoduk alo p8 ten kalkıp ılk vırajı lıder donuyodu ne cabuk unttnz renonun elektrnoktekı basarısını ozmn magnetti yokmydu ??????????

  70. ön kanadı hiç beğenmedim. burun kısmıda çok kaba olmuş. ben bu fotolardan sanki renault un arka kanadını diğerlerine göre daha geniş gördüm.neyseki kırmızı eklenince laciverti kaldırmışlar. bu renler daha ii olmuş

  71. Kers te büyük gelişim var:) Magneti den ucuzu almışlar mini kersi.
    Ferrariden aldığınız sistemle neyin havasını atarsınız anlamıyorum:))

  72. dimi ali kardeş bnce o anımasyon R29 harıka olmus arac %100 oyle olsa suana kadarkı en ıyı arac bana gore yağmur altında parlak renkler guzel gozukuyo f1today.nl de fotolar var bnce arac kotu degıl burun kotu gosterıyor

  73. yasin siteye baktım haketen dediğin gibi biraz daha ince olsa daha iyi olacakmış.

  74. valla yasin testlrde görcs bence ön kanat değişir alonsonun dediği gibi değişiklikler epey olck arçta

  75. http://my.ing-renaultf1.com/en/

    burdaki sayfanın basındakı anımasyon R29 un burnu daha guzel ya keske ole olsa ozmn super olcak arac

  76. kers hakkında bende düşüncelyim renault bence bu işin üstesindn gelebilir. artık acıklama beklioz takımdn yeni aracla ilgili

  77. kers te ne kadar ilerledi acaba reno ben demıstım reno sessz sedasız kerste ılerlıyodur dıye bazıları dalga gecıyodu umarım baya bı ılerleme kaydetmszdır=) kers uyarı bandı var aracta ama henuz bır acıklama gelmedı takımdan

  78. nelson r29 tur atmaya başlamış resimleerini gördümm bası sitelerde..

  79. burunu beyaz yerıne lacıvert yada kırmızı yaparlar umarım beyaz cok kotu gosterıyor bu on kanatta mutlaka değişir diye dusunyrm

  80. bence alışmamız gerek, alışana kadar hepsi kötü gelecek…

  81. ne oldu f1 e rezalet araçlar.F1 geriye gitti.

  82. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Çok renklilik dışında 90'ların sonları 2000'lerin başlarına bir yöneliş var ve otomobil piyasasındaki sert hatlar buradada yerini almış ….

  83. murat korkut avatarı

    Yeni kurallar çerçevesinde üç aşağı beş yukarı araçlar böyle,aracı birazda örs motor kapagı daha kötü gösteriyor ama mühendisler güzellik değil performansın peşindeler.

  84. şu arkadaki örs motor kapağı olmasa daha güzel duracak sanki.ama önemli değil pistlerde hızlı olsunda başka bir şey istediğimiz yok .bir arkadaşın dediği gibi 90 yılları hatırlattı biden.hayırlı olsun renaultçu arkadaşlara.

  85. Enteresan olmuş. Sınırlar McLaren gibi, belki daha da fazla zorlanmış gibi. Ön burun yandan köpekbalığına benziyor.

  86. evren ayaoku avatarı

    arkadaslar bırakın güzeli çirkini önemli olan işlevi.ben sahsen ferrari ve mclaren aracından 0.3 0.2 az olsa bile yeterli olabilir bizimiçin alonsom o farkı kapatır

  87. burak bocek avatarı

    abi şuana kadar gördüğüm en kötü görünümlü 2009 aracı.tabiki önemli olan görünüş değil başarı getirmesi ama yinede pek hoş değil açıkçası.bütün araçlarda güzel diyebielceğim bir notka buluyordum teknik özelliklerede bakarız.burun ve arka kanat çok kaba.yinede renault taraftarlarına hayırlı olsun umarım başarı getiren araç olur.sonucta en çirkini olsada başarı getiren makbuldur değil mi?

  88. Keşke arka kanatlardaki yarıklar iptal olsa arka kanatlardaki hava akışını rahatlıkla görebilidik o zaman 1990 lardeki gibi

  89. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    ön burun tasarımını bmwden mi esinlenmişler ne :p inş bmwde böyle bir burunla çıkmaz karşımıza.

    Gercekten Renault sınırları zorluyor 🙂

  90. pek hoş görünmüyor. umarım hızlıdır..

  91. görünüşünü ben beyendm valla inş hızlıda olurda güsel bir yıl geciririz

  92. tüm renault culara hayırlı uğurlu olsun r29.

  93. işte bende onu diyorum ya, örneğin Türkiyedeki elf bayileri bundan bayağı bir sene önce tamamen total'e dönüştü, tıpkı mobil-1 ile Bp'nin birleşmesi gibi, Totallede elf birleşmişti sanırım, hangisi hangisini satın aldı bilmesemde, elf ile totalden gelen yakıt aynı olcak büyük ihtimalle… Fakat eğer genel olarak Total baskın çıkıyosa Dünya çapında(Türkiyedeki gibi) Elften Total'e geçmek mantıklı bir seçim haline gelir, ki muhtemelen böyle olmuştur.

  94. elfin sponsorlugu kalkmadı yav:D elf hala yakıt tedarıkcısı benzın kapagının ustunde elf amblemı var total sponsor sadece ztn kardes fırma elfle total

  95. walla hiç begenmedimm aracı ama yinede hayırlı ugurlu olsun yeni aracınız…

  96. burnu çok kötü olmuş bence süspansiyondan itibaren kalınlaşmış

  97. ha yani, sırf alonsoyu takımda tutabilmek için, senelerdir çoğu ülkede pasif olan elf'in sponsorluğu total olarak değiştirildi, ardından ing kalsın diyede daha az paraya razı olundu, malum turuncu ispanya bayrağını çağrıştırıyo, ardından geleneksel renault sarısıda sırf İspanya bayrağından dolayı araca kondu, Alonso küsmesin, küser gider sonra diye:) şaka bi yana, ben gerçekten beğendim, yani renkler ve zevkler tartışılmaz cümlesi burada bir kere daha devreye giriyo;) Alonsonun kaskınıda arabada görmek gerek…

  98. McLarenin burnuna tombul diyorlardı buna ne diyecekler acaba 😀

  99. Çağlar KAYAOĞLU avatarı
    Çağlar KAYAOĞLU

    aracın görünüşü çok kötü, hızını bilemiyoruz tabi.

  100. yuh abi alonsoyu takımda tutabilmek için ispanya renklerini ana renkleri yapmışlar.yazık diyorum başka birşey demiyorum

  101. MagicAlonso avatarı

    Alonso nun kaskının geçen seneki renkleri daha güzeldi.

  102. Kopek baligi burnu diye ben buna derim iste 🙂 Abi bu sene hic bir araci begenemedim henuz, bu on kanatlarla da zor gorunuyor 🙂

  103. murat korkut avatarı

    Gayet güzel beyaz bir sayfa açmış R29 ayrıca güzellik göreceli bir kavram,şahsen şuana kadar gördüğüm en güzel araba bu.

  104. ben burunu begenmedım ınce burunlar daha cok hosuma gıdıyo bu burun cok kaba olmus

  105. bu ne yav.
    insan azcık güzel yapar şunu 😀

    bu arada aracın renkleri gökkuşağı mübarek çok renk kullanmışlar.

  106. evet 2009 aracını yapmış, yani?

  107. ya tabi bu araçla yarışcakta alonso samanında açıklama yapmıştı bu araçlaavustralyadaki araç farklı olcakmış arkdşm artık bilmem nereleri değişir:)))

  108. niye bu araç testlerde mi yarışacak:) en fazla ön kanat değişir.ondada farklı birşey beklemeyin.REno 2009 aracını yapmış:D

  109. erman yiğit avatarı

    gördüğüm en çirkin araç :S

  110. başka resmleri bekliyoruzz inş hızlı bir araımıs olur saten yarışlarda yarışacak araba bu deil daha değişik olcaktır. yani ön kanat arka kanat felan değişecektir

  111. ozan ülkügil avatarı
    ozan ülkügil

    alonso için tasarlanmış sanki renkleri

    ispanya bayarağı gibi…

  112. McLAREN TEAM avatarı

    hayırlı olsun!
    renault la bütünleşen mavi rengi görememek üzücü..

  113. bence renkler kesinlikle çok iyi olmuş, keşke beyazı daha az kullansalarmış ama… Kırmızı, sarı ve turuncu, alev alev olurdu araç… özellikler motor kapağının üstündeki sarı turuncu şeritler yakışmış

  114. ispanyadaki boğa güreşleri için tasarlanmış gibi bi havası var

  115. işte dün %90nını gördüğümüz reno.

  116. MagicAlonso avatarı

    nekadar renkli bir araç olmuş.İspanyol takım gibi.Alonso ya yakışacağı kesin.Diğer resimlerini de bekliyoruz.Yeter ki hızlı olsun başka bişey beklemiyorum.

  117. arka kanat alçak ve geniş gibi geldi

  118. ewt arac baya değişcek yarışlara kadar bence güsel duruo alışmamıs lasım ama:))

  119. umarım ön kanat boyle kalmaz cok ıgrenc duruyo hiç alısamadm bu araca umarım hızlıdır gerçi alonso bu aracla ılk yarıstakı arac arasında cok fark olacak demıstı ama bılmyrm

  120. bence oldukça güzel

  121. valla bende daha alışamadım başka resmlere gelsnde

  122. bu ne yav gerçi daha diğer resimler gelmedi ama pek beğenemedim.

  123. aaaaanaa aracaa bakınnnnnnn

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir