Hamilton, Dennis'in Ayrılacağını Önceden Biliyordu

yazar:

kategori:

Ron Dennis’in takımdan ayrılacağını Lewis Hamilton’ın kararın açıklanmasından sadece birkaç dakika önce öğrendiği konusunda çıkan haberlere rağmen autosport.com’un haberine göre geçen sezonun başından bu yana Hamlton’ın ayrılık konusunda bilgisi vardı.

Dennis’in autosport’a yaptığı açıklamasında Ağustos ayının 14’ünde Hamilton’la Liverpool’dan Washington’a uçtuklarını ve uçuş boyunca planlarından Hamilton’a bahsettiğini söyledi.

“Her zaman yaptığımız gibi açıkça konuştuk ve planlarımı ona anlattım. Dolayısıyla Martin’in ve benim planlarımın tamamıyla farkındaydı.”

“Lewis’in sadece açıklamayı ne zaman yapacağım konusunda bir bilgisi yoktu. Çünkü uçakta konuştuğumuz zaman ona MP4-24’ün tanıtımında bu kararı basına açıklayacağımı söylememiştim.”

Dennis, görevini Whitmarsh’a devretmesinin, takımın çalışmalarında yer almaktan geri çekileceği anlamına gelmediğini de söyledi.

"Martin’in zaten McLaren Grubu’nda görevi var ve aynı zamanda McLaren F1 CEO’su. Mart ayından itibaren Takım şefi de olacak. Grand prixlerde takıma o liderlik edecek. Ben de hâlâ yer alacğım çünkü McLaren Racing dizaynları ve araçları McLaren Grubu’nun bir parçasıdır.”

Dennis, yarışlara katılmaya devam edeceği konusuna açıklık getirdi ancak McLaren Grubu’nda daha fazla çalışacağını da söyledi.


Yorumlar

  1. Ya hu Lewis bilse nolur bilmese nolur..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir