Caterham ve Sauber’de Pilot Değişikliği Olabilir

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Caterham ve Sauber takımları sezon ortasında pilot değişikliğine gidebilir.

Önceki günlerde çıkan haberlerde Caterham’ın yeni yönetimle birlikte 40 çalışanının işine son verdiği şeklindeydi. Caterham’da yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından Japon sürücünün adı koltuğunu kaybedebileceği şeklinde anılıyor.

Kobayashi “Yarın iyi iş çıkarmazsam belki kovulabilirim. Sonuçta bir devlet dairesinde çalışmıyorum.”

“Bu takımın ne istediğine bağlı. Diğer sürücülerden daha deneyimliyim bu yüzden işime odaklanmam lazım. Para getiremem. Koltuğumu para getirecek birisine kaybedersem bu daha iyi olur. Ne yazık ki Formula 1 böyle.” dedi.

Bir diğer iddia ise büyük sıkıntılar yaşayan ve henüz tek bir puan dahi kazanamayan Sauber’de Adrian Sutil’in koltuğunu kaybedebileceği söyleniyor. Bu hafta çıkan haberlere göre Sutil’in menajeri Manfred Zimmermann Caterham takımında görüntülendi.

Caterham’ın yeni takım patronu Christijan Albers, sürücülerin de takımın çalışanı olduğunu; onların da diğer çalışanlar gibi değerlendirildiğini söyledi.


Yorumlar

“Caterham ve Sauber’de Pilot Değişikliği Olabilir” için 7 yanıt

  1. ForzaFerrari avatarı

    Kobayashinin bugünkü showundan şüphelenmiştim zaten. Antrenmanları izleyenler bilirler. Ben ilk defa aracında yangın çıkan bir pilotun söndürmek için bu kadar çaba sarfettiğini gördüm. Açıkcası yeni patronlarına sevimli görünmeye çalışıyor diye düşünmüştüm. Tahmin ettiğim gibi bu haber çıkınca da artık eminim neden o yapmacık hareketleri yaptığına.

  2. SAİT SALTIK avatarı

    Arkadaş sanki sauberin aracı çok iyide sutili gönderecek,gönderilmesi gereken gutierrez.Ayrıca Sutilin iyi bir orta sınıf takımda neler yapabildiğini force indiadan biliyoruz.

    1. Gutierrez gibi kazma dururken Sutil’in gitmesi çok saçma olur.

  3. Christijan Albers bizim bildigimiz pilot Christijan Albers degildir heralde? 🙂

    1. Ta kendisi 😀

      Hani şu Yuji Ide’nin taklaya getirdiği eleman.

        1. Hatırlamıyordum ama şimdi baktım öyleymiş. FIA sonunda adamı afaroz etmişti 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir