BMW, Avustralya'da KERS'siz Olabilir

yazar:

kategori:

BMW Motor Sporları Sorumlusu Mario Theissen, sezonun ilk yarışı Avustralya GP için KERS’i hazır edip edemeyecekleri konusunda takımın emin olmadığını söyledi.

Alman takım, bu yeni sistemin en büyük destekçilsi oldu ve geçen sene ilk çalışmaları yapanlardan biriydi.

BMW ayrıca, bir çok takımın KERS için erken olduğunu belirtmesine rağmen sistemin ertelenmesi görüşüne de karşı çıkmıştı.

Theissen, KERS’in hâlâ takımlar için ilginç bir mücadele olarak kaldığını ama sistemin sezon açılışında hazır olmayabileceğini belirtti.

Theissen: "KERS, bana göre yeni pakedin en heyecan verici ve en zorlayıcı parçası."

"KERS üzerine bir seneden öncesinde çalışmaya başladığımız zamana geri döndüğümüzde o zamanlar sadece araştırmaydı. Ardından geliştirme öncesi diyebileceğim bir dönemden geçtik. Şimdi sie gelişim dönemindeyiz."

"Yarışmaya hnüz hazır değiliz ama son 12 ayda gerçekleştirdiğimiz gelişime baktığımda bu inanılmaz. Çok şey öğrendik"

"Hâlâ sıkı bir şekild zorluyoruz. Henüz hazır değiliz. Bir zaman hazır olacağımızdan eminim. Melbourne’de hazır olup olmayacağmızı bilmiyorum"

"Bu, yeniliğin bir karakteri. Riskler alırsınız ve bunların karşılığının ne zaman geleceğini bilmezsiniz. SEzon içind ebir erde bunun karşılığının alınacağından ve çok önemli bir etken olacağından eminim"


Yorumlar

  1. Eğer kersi olmayan araçlara yaklaşabilirlerse tabii..

  2. erdem akyols avatarı

    herkez kers istemior ama bence cok özledigimiz ataklari kers buttonuna basan pilotlaran görecez:) arti güc vericek araca ve viraj cikiş erkenden hava koridoruna 😀 sornasi malum

  3. Kersi mükemmel ve sorunsuz yapmaya çalışıyorlar. Almanlar sağlamcıdır.

  4. erman yiğit avatarı

    bu admlar kendileriyle çelişiyorlar yahu

  5. Buyrun burdan yak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir