Ferrari, 2015 Planlarının Sunumuyla Alonso’yu İkna Ettiğini Düşünüyor

Ferrari, 2015 Formula 1 aracında göstereceği memnun edici gelişme ile Fernando Alonso’yu uzun süre takımda kalmaya ikna edeceğini umuyor.

Alonso’nun mevcut anlaşması 2016 sonunda bitiyor ve Ferrari, Alonso ile anlaşmayı yenileyebilmesi için performans anlamında İspanyol sürücünün beklentilerini karşılaması gerektiğinin farkında.

Geçen hafta Alonso Maranello’yu ziyaret ederek üst düzey yetkililerle gelişmeler konusunda bilgi aldı.

James Allison, Alonso’ya neler olacaklarını anlatarak onun kalmaya ikna ettiklerini düşünüyor.

Allison “Her iki sürücümüz Maranello’daydı. Her ikisi ile gelecek sene için planlarımızı konuştuk.”

“Her ikisine programımızı sunduk ve her ikisi geri bildirimde bulunma fırsatına sahipti. Zaten sürekli olarak aracın zayıf yönleri konusunda bunu yapıyorlar.”

“Sürücünüzün sizin yaptıklarınızla ilgilenmesi harika bir şey. Biz de onlara planların neler olduğunu göstermek istiyoruz.”

“Kimi takımımızda oldukça yeni. Ve Fernando bir kaç senedir Ferrari’de ve henüz takıma katıldığında koyduğu hedefe ulaşamadı.”

“Daha önce de benzer toplantılara katılmıştır ancak bir kaç iş arkadaşım ile yaptığım sunumun ikna edici olduğunu düşünüyorum. Ancak bu konuda neler düşündüğünü ona sorabilirsiniz.” dedi.

Allison, gelişim konusunda planlarının neler olduğunu açıklamak istemedi.


Yorumlar

“Ferrari, 2015 Planlarının Sunumuyla Alonso’yu İkna Ettiğini Düşünüyor” için 5 yanıt

  1. Sunumu gördüğüne göre Alonso kesin gider çünkü 2010 dan buyana her sene aynı terane!!!

  2. fernandoya yalvarıyorlar arkadaş kısa ve net ferrari fanı alıp alonsoyu sevmeyenlerin zoruna gitmesin alonso olmasa ferrari bir hiç ! orta sıra takımlarından herhangi biri işte bir fark yok. ayrıca alonso bir kaç sendir bizimle diyor ne bir kaç senesi yahu adam 5 senedir orada o takozla

  3. Ferrari şu önümüzdeki 2 3 senelik dönem adına nasıl umutlu olabiliyor anlamıyorum. Aerodinamik alanda atılım yapsalar bile motorlar dondurulduğu için bu yeterli olmayacaktır. Geçtiğimiz senelerdeki gibi 1 sn aerodinami yerine 0.5 sn motor+0.5 sn aerodinami olarak gerideyiz. Hadi downforce eksiğini kapattılar çekiş sorununu düzelttiler diyelim ki buda pek gerçekçi gözükmüyor Ferrari’nin son senelerdeki yaratıcılıktan uzak tutumu nedeniyle. Motor konusunda ne çözüm getirecekler merak ediyorum bu araç Ferrarinin evi olan Monza’da belkide 8.lik için kapışıyor olucak sırf motor performansı düşük olduğu için. Umarım Alonso bu sefer başka bir takıma geçerde hem F1’e yeni bir heyecan gelir hem de bu boş vaatlerle dolu takımda yeteneğini harap etmez.

  4. Honda 2015 planlarını sunmuş mu?

  5. inşalah bakalım rekabetcı olsunda gerısı onemlı degıl

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir