Raikkonen, Gelişim Konusunda Temkinli

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Almanya’da cuma günü elde ettiği dördüncülüğün gerçek olup olmadığını ancak sıralamalarda anlayacaklarını söyledi.

Ferrari ile zor bir dönem geçiren ve performans konusunda geride kalan Raikkonen, bugünkü 2. antrenman seansında en hızlı 4. isimdi.

Raikkonen “Genel olarak olumlu bir gündü ancak şu anda tahmin yapmak için erken. Daha fazlasını söylemeden önce yarını beklemeliyiz.”

“Her cuma olduğu gibi program gereği ilk seansta ayarlar üzerinde çalıştık. Ardından lastikleri değerlendirdik ve öğleden sonra yarış simülasyonu yaptık.”

“Sabah ne yazık ki teknik sorun nedeniyle garaja dönmek zorunda kaldım ve yumuşak lastiklerle ekstra sürüş gerçekleştiremedim. Ancak takımın harika çalışmasıyla  hızlı bir şekilde piste döndüm.”

“Öğleden sonra kaybettiğimiz zamanı telafi ettik ve her açıdan geliştik.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Gelişim Konusunda Temkinli” için bir yanıt

  1. Strong_Union avatarı

    hava sıcak olabilir iş lastiklere düşebilir eğer önden kayma devam ederse lastikleri çabuk biter rainin. sürekli kontra kontra lastik mi dayanır ona formasyon turu gibi. her kontrada bir miktarını asfalta bırakıyor zaten lastiğin inş ferrari bu sorunu çözmüştür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir