Minardi, Toyota'nın Spora Bağlılığı Konusunda Şüpheli

yazar:

kategori:

Eski takım patronlarından Gian Carlo Minardi’nin, Toyota’nın spora olan bağlılığı konusunda şüpheleri var. Minardi.it sitesindeki mesajında, Gian Carlo Minardi vatandaşı Luca Marmorini’nin ayrılığının arkasında bir şeyler olduğunu söylüyor.

“Ne yazık ki, yeni kurallar ve Japon takımının tutumu Marmorini gibi birsi için çok fazla açık kapı bırakmadı.”

Minardi, Trulli’nin lansmanda kazanılması gereken zafer konusunda yaptığı konuşmaları da uğursuz bir işaret olarak yorumladı.

Ayrıca, “KERS’i başlangıçtan itibaren kullanamama cesareti, motor dondurulması ve gelişimlerin azalması Marmorini’yi bu kararı almaya itti ve bu bana göre iyiye işaret değil.”

Öte yandan yeni test kısıtlamaları ile ilgili de konuşan Minardi, bu kuralın gelecekte gridde olmayı hedefleyen genç pilotlar için kötü haber olduğunu da söyledi.

“Onlar için kara bir döneme giriyoruz çünkü Formula 1 aracının kokpitinde potansiyellerini gösteremeyecekler. Bana göre bu maliyetleri düşürmenin en iyi yolu değil. Çaylaklar için açık bir kapı bırakılmalı.”


Yorumlar

  1. başarısız olma nedenleride birbir gidiyor.Japonlar maharetin avrupalılarda olmadığını öğrenmeleri zaman aldı.

  2. eee bende bukadar para harcayıp bukadar basarısız olsam bende kalmam sporda bunun en buyuk ıkı ornegı honda-toyota bırı gıttı bakalım toyota nezmn gıdck

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir