Hamilton Yarışa “Muhtemelen” Pit Yolundan Başlayacak

yazar:

kategori:

Almanya’da sıralamalarda Q1’de kaza yaparak sıralamaları kapatan Lewis Hamilton yarınki yarışa pit yolundan başlamak zorunda kalacak gibi görünüyor.

Hamilton gridde 16. sırada yer alıyordu ancak Gutierrez’in cezası ile birlikte 15. sıraya çıkmıştı.

Kaza fren diski arızası sebebiyle gerçekleşti. Dolayısıyla Mercedes sorunun tekrarlanmaması için Hamilton’un fren disklerini değiştirebilir.

Hamilton’ın sorun yaşadığı diskler Brembo iken, Rosberg’in kullandıkları ise Carbon Industries üretimi.

Mercedes’in yarış için Hamilton’ın disklerini Carbon Industries’inkilerle değiştirileceği söyleniyor. Bu da parc ferme kurallarını bozmak ve Hamilton’un pit yoluna geçmesi anlamına geliyor.

Wolff konu hakkında şunları söyledi; “Fren disklerinden bir sorun oluştu ve aracın yarınki yarışa hazır olduğundan emin olmalıyız. Elbette bu da fren disklerinin değişebileceği anlamına geliyor.”

Ayrıca Mercedes vites kutusunun hasar almış olmasından da korkuyor, çünkü bu gridde beş sıra cezası anlamına geliyor.


Yorumlar

“Hamilton Yarışa “Muhtemelen” Pit Yolundan Başlayacak” için 6 yanıt

  1. Pit yolundan başlayıp start arbedesinde olası bür kazaya karışmaması, velev ki bir de yağmur yağıp da yağmur ayarları yapması kesinlikle kendi hayrına olacaktır. Yağmur yağacak diye bir his var içimde. Tahmin oyununda da çifte puanı işaretlemiştim; pol yattı; bari yağmur yatmasın 🙂

  2. Maalesef en fazla 4. olabilir.Williams’ların temposu iyi gözüküyor onları pist üstünde geçmesi imkansız.Eğer 1. pitlere kadar yetişirse podyuma çıkabilir.

    1. İyi bir komplocu böyle yorum yapar mı?Zaten Williams ile hatta diğer Mercedes motorlu takımlar ile anlaşmaları var.Onlar yol verir demen gerekirdi.Nasıl olsa şampiyonluk Mercedes’e verilmiyor mu?
      Cık cık.Olmamış.Otur iki veriyorum.Çalışta gel.
      :Ö)

      1. Benim söylediklerim gayet açık kimseyi memnun etmek için yorum yapmıyorum.

  3. Sakin kalırsa,Williamslar da arayı çok açmadan arkalarına gelirse podyum rahat gelir.En kötü 4.lük “normal şartlarda”

  4. Pit yolundan başlaması kendisi için daha hayırlı olabilir vites kutusunu yeniler bu sayede.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir