Hamilton Beş Sıra Cezası Aldı!

yazar:

kategori: ,

Lewis Hamilton Mercedes’in vites kutusunu değiştirme kararı almasının ardından Almanya GP’si için beş sıra grid cezası aldı.

Takım Twitter’dan: “Çocuklar şu an araç üzerinde çalışıyor ve yarış için herşeyi tamir ediyorlar. Meşgul bir sabah olacak!”

Hamilton ilk sıralama seansının sonlarında ön sağ fren diski sorunu nedeniyle ağır bir kaza yapmıştı ve 16. sırada kalmıştı. Esteban Gutierrez’in önceki yarıştan kalan cezası sebebiyle 15. sıradan başlayacaktı, şimdi ise 20. sıradan kalkacak.

Mercedes Hamilton’ın aracı üzerinde ayar değişikliklerine gitmeyi tercih edebilir, bu durumda ise İngiliz pilot pit alanından kalkmak zorunda kalacaktır.


Yorumlar

“Hamilton Beş Sıra Cezası Aldı!” için 8 yanıt

  1. ya fren diskleri değiştirilmedi, ya da güvenlik gerekçesi nedeniyle değiştirilmesine pitten başlama cezası verilmedi. mercedes, hamilton’un vites kutusu cezası ile 5 sıra geri düşerek yarışa 20. sıradan başlayacağını doğruladı az önce.

    tabi bundan şu sonuç da çıkıyor; yarış yağmurlu olmayacak muhtemelen. öyle olsaydı mercedes zaten 20. sırada başlayacak olan hamilton’un ayarlarını yağmura göre değiştirir ve pitten başlatırdı yarışa.

  2. Beklendiği üzere herşeyi değiştirecekler kaza sayesinde.

    Bir kural vardı galiba değişmediyse tabi. Kaza yapınca o anki motoru değiştirebiliyorlardı sene boyunca limit sayıda kullanacak motorlar haricinde.

    Yani sıfır bir motoru oluyor pilotun diye biliyorum ama emin değilim. Ama vites kutusunda aynı kural varmıydı bilmiyorum açıkçası.

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu pistte zor geçiş yapar illa kazaya karışacaktır göreceksiniz.

    1. Onur Gentas avatarı

      Gerçekten içi pislik dolu bir adamsınız. Dün adam kaza yaptı diye göbek atıyordunuz şimdide kaza yapması için dua etmeye başlamıssınız.

      Umarım kazasız belasız bir yarış olur.

      1. Ona mahallenin delisi muamelesi yap, gül geç dostum.

        Hamiltonu seven ve tutanlar taraftar kalitesi olarak bir kaç gömlek yukarifa burada.
        Hazmi zor oluyor tabi.

      2. Mehmet Günaydın avatarı
        Mehmet Günaydın

        Ne alakası var sizin içiniz kötü.

    2. Nasıl Hamilton sana OH YES dedirtti mi?Yoksa OH NO diyip ağladın mı bolca?

  4. pitten başlasın daha ıyı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir