Alonso: “Ricciardo İnanılmaz İşler Başarıyor”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Daniel Ricciardo’nun Red Bull’a geçmesinden bu yana inanılmaz işler başardığını söyledi.

Ricciardo sene başından beri bir çok sürücü ile ikili mücadelelerde göz doldurdu ve aynı zamanda aldığı sonuçlarla da şampiyonada 3. sırada bulunuyor.

Hockenheim’da uzun süre mücadele ettikleri Ricciardo için Alonso “Daniel Avustralya’dan çıkan bir sürpriz. İnanılmaz iş başarıyor.”

“İlk 10 yarışta Vettel’e karşı durumu 7-3. Hiç birimiz böyle bir şey olmasını beklemiyorduk bu yüzden çok iyi iş başarıyor.”

“Harika sürüyor. Almanya’da çok akıllıca savaştı. Onu her geçişimden sonra hava koridoruna girdi ve çok geç fren yaptı. Asla viraj kaçırmadı.”

“Aynı zamanda kurallara uyma konusunda da çok saygılı. Harika bir mücadeleydi.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Ricciardo İnanılmaz İşler Başarıyor”” için 10 yanıt

  1. Mesut GÜNEŞ avatarı
    Mesut GÜNEŞ

    Riccardo sadee Alonso ile değil Hamilton ile de güzel bir mücadele ortaya koydu. Hele Hamilton- Riccardo- Raikkonen üçlüsünün mücadelesi oldukça iyiydi. Raikkonen’nin de kanadını baya traşladılar o ayrı. Adam hep arada kaldı.
    Güzel yarıştı. Riccardo’yu destekliyorum. Son 2 yarıştır keyif almaya başladım. Umarım hep böyle güzel ve en önemlisi de artık kazanmak için mücadeleler görebilmeyi umuyoruz.

  2. Şimdiki zamanın en büyük rekabeti Vettel Alonso rekabeti. Bunu kabul etmek lazım. 2 hafta önce son yılların en iyi pist üzeri savaşını da gözler önüne serdiler. Bu müthiş gerginliği ekran başında hepimiz derinlemesine hissettik
    Alonso ‘nun Ricciardo’ yu övmesinin altında yatan sebep Vettel ile olan rekabetidir. Bunu 7-3 ‘e vurgu yapmasından da anlıyoruz.
    2012’nin ikinci yarısını hatırlayın. Vettel de aynısını yapmıştı. Massa ‘nın da en az Alonso kadar hızlı olduğunu söyleyen ve Alonso yu baskı altına almaya çalışmıştı. Sonuçta kazandı.
    Alonso da Webber’ le saha dışında da arkadaş oldu. Evet kara kaşına gözüne değil. Şimdilik Webber le işi bitti. Yakında Ricciardo ile çok yakın olursa şaşırmayın.

  3. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
    Alonso.Diaz(Yavuz)

    İnternet yayınının kasmasından dolayı muhtemelen yarışın en güzel anlarını kaçırdım 😀 . Ben Ricciardo’la ilgili görüş belirtmek için daha erken olduğunu düşünüyorum. Yetenekli veya gelecek vadeden bir pilot olarak gösterilebilir ama yarım sezon da üst düzey bir sürücü gösterilmesi bana saçma geliyor.

    1. Onur Gentas avatarı

      Yavuz benimde ricciardo ile ilgili şüphelerim vardı fakat bu hafta çıkardığı işi görünce kumaşının kaliteli olduğunu anladım. Keşke sende izleyebilseymişsin.

      1. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
        Alonso.Diaz(Yavuz)

        Keşke izleyebilseydim Onur abi ama yapacak bir şey yok canımız sağolsun 🙂 . Ric’in kalitesini zaman göstericek abi bakalım…

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    keşke rai red bull da yarışsaydı tam istediği gibi bir araç red bull çok iyi şeyler yapardı gerçektende.

  5. OtonomAktor avatarı

    aynen çok iyiydi ric izlerken rekabeti gerçekten zevk aldım. aslında bu kadar iyi olmasını kimse beklemiyordu sanırım ric in. ama ric şu 10 yarışta gerçekten büyük bir potansiyelinin var olduğunu kanıtladı.

  6. Onur Gentas avatarı

    Dün Ricciardo’yu çok takdir ettim. Çok akıllıca ve göze güzel gelen manevralar yaptı. Yarışa heyecan getirdi.

  7. Özellikle 6. virajda rakiplerine resmen feyk attı dışarı doğru gidecekmiş gibi yaparken bir anda içeri dalıp durdu Alonso’ya da yaptı bikere yanlış hatırlamıyorsam ben izlerken eğlendim resmen kim bilir o ne kadar eğlenmiştir zaten böyle bi açıklaması vardı 😀

  8. Valla kimse beklımezdide
    senin raikonene yaptığın daha taktire şayan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir