Almanya’daki Boş Tribünler İçin Vettel Suçlandı

yazar:

kategori:

Almanya GP hafta sonunda tribünlerde Alman Sebastian Vettel’in yaptığı yorumlar nedeniyle boşluklar olduğu iddia ediliyor.

Normalde Almanya’da tribünler cuma günden itibaren doluyordu ancak bu sene özellikle cuma günü katılım çok azdı. Yarışta bile yer yer boşluklar gözlendi.

Pistin danışmanı Katja Heim’a göre, Sebastian Vettel’in yeni Formula 1 araçlarıyla ilgili yaptığı olumsuz açıklamaların ardından insanlarda olumsuz bir etki oluştu ve yarışa gelmemeyi tercih ettiler.

Heim “Sebastian’in yeni Formula 1 hakkındaki açıklamaları kesinlikle yardımcı olmadı. İnsanlar o röportajların ardından yarışa gitmeye değeceğini düşünmediler.”

“İnsanlar satış elemanlarından ziyade Almanya’dan çıkan ve 4 kez şampiyon olan Vettel’e daha çok inanıyorlar. Formula 1’in artık seyirciler için iyi olmadığını, eski Formula 1 gibi olmadığını söylüyorsa bu % 100 zarar verir.” dedi.


Yorumlar

“Almanya’daki Boş Tribünler İçin Vettel Suçlandı” için 12 yanıt

  1. McLaren Honda avatarı
    McLaren Honda

    Kendim bir Vettel hayranı değilim, ayrıca Red Bull da sevdiğim bir takım değil.

    Bunlara karşın, Vettel’in bu açıklamasına katılıyorum. Son yıllarda V10 motoru o da olmadı V8 motorunu elimizden aldılar. Ayrıca o burunlara laf söylemiyorum. Kısacası arabaların ruhunu çaldılar.

    Bunla yetinmeksizin ERS ve DRS gibi 2 gereksiz alet koydular arabalara. Bu aletler saf yarışçılığa uygun değildir.

    Bunları da geçtim, son yarışa 2 kat puan uygulaması getirdiler. Bence bu kadarı da yeter. FIA son yıllarda saçmalamaya başladı. Vettel’in demeçlerini suçlayacaklarına kendilerini suçlasalarmış daha iyi olurmuş.

    Sonuç olarak, Vettel bu yorumuyla iyi bir iş yaptı ve kesinlikle katılıyorum. Formula 1 benliğini kaybediyor, belki çoktan kaybetti bile ama bunu bilemeyeceğim.

    İyi geceler

  2. OtonomAktor avatarı

    ah sebastian ah sen yok mu sen.!

  3. Her şeyin suçlusu Vettel canım. Hatta geçen düşündüm de bu Virgin’in Marussia’ya satılması falan bile Vettel’in suçu olabilir gibi geldi ya, bilemedim açıkçası…
    Az kendine baksa FIA önce Vettel’e böyle saçma suç atacağına keşke…

  4. sexonthebeach avatarı
    sexonthebeach

    fia yı suclayın vettel dogruları soledi sadece

  5. Demekki Almanlar Mercedesin yarışları domine etmesini dahi umursamıyor olmalılarki tribünler boştu.

    1. Onur Gentas avatarı

      Lewis’in 20. sıradan başlamasını protesto etmişler:)

  6. önce koy saçma sapan kurallar sonra eleştiri gelince eleştiren suçlu olsun. Motor seslerinden Vettel eleştirmeden önce insanlar memnundu vettel eleştirince insanlar izlemeyi bıraktı gibi olmuş. Suçlu tamamen Fia. Garip motor sesleri garip burunlar vs.

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yalan mı araçlar rezalet motorlar rezalet saçma sapan kurallar Mercedes satış yapsın diye havadan inme gizli testler kayırmalar çok bile seyirci vardı hiç gitmemeleri lazımdı.

    1. Kirmizi Okuzler gazoz satsin diye yapilanlara ne diyecegiz.Aman neyse bosver.F1 in adi kaldi sadece.

      1. Mehmet Günaydın avatarı
        Mehmet Günaydın

        Kırmızı öküzler Ferrari oluyor heralde yanlış tespitler yapıyorsun bizim rengimiz Laciverttir. Ayrıca öküz değil boğa gazoz değil enerji içeçeği. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır cahilliğinizi zihninizi açarak giderebilirsiniz Redbull alın iyi gelir.

        1. Öküz ile boğa aynı aynı hayvandır.Aralarındaki farkı araştırırsan bulabilirsin.
          Ekrana öyle bakma kendimi tren gibi hissediyorum.
          :Ö)

  8. Adam doğru söylemiş.Gerçi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye açıklama var.Helal olsun Vettel’e.Şu adamı bile övdürüyorlar bana.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir