Kimi Raikkonen’in Tüm Pole Turları


Yorumlar

“Kimi Raikkonen’in Tüm Pole Turları” için 8 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    ama rai şu mclareni gerçekten kusursuz sürüyordu ya.

  2. İlk pol turunda kenarda Fin bayraklı 6 numaralı şapkayla Raikkonen fanı olan Rosberg’in sevincini görüyoruz ; bugünse pistte Raikkonen’in yanından rahatca gecip gidiyor.
    Ferrari’ye ne kadar sövsek az

  3. Kimi Raikkonen’e galibiyet kokusu aldıran bir araç verin ve gerisine karışmayın. Yeter ki araç da arıza yapmasın; her türlü o yarışı kazanır. Lakin şu anki Ferrari gibi bizim mahallenin Ali Amcasının sütçü beygiri gibi yollarda sürünen bir araçla böyle pistlerde sürünür.

    1. Strong_Union avatarı

      kesinlikle zaten azami sürat falan önemli değil lotustada neler başardığını gördük sadece ön taraf düzgün olsun yeter. Şu adamın f1 kariyerindeki belkide tek zaafı ön taraf kayması oda ferraride var

  4. Strong_Union avatarı

    bu pollerin çoğunda yarış dışı kaldı özellikle mclarende. zaten rainin 2002(çaylaklık) hariç 4 senesini yedi 2 şampiyonluktan etti mclaren. Rainin genelde yarış galibiyetleri geriden başlayıp kazanılmıştır. podyumlarıda öyle lotusta en iyi sıralama derecesi 2. (2013 Çin) sonra 4. ve aşağısı.

    1. Aaaaa dostum Rai dediğimiz adam asla iyi bir pilot olamamıştır, bu poller falan hikayedir, McLaren bahanedir. Kanıt mı? Santander Alonso bu sezon elektrik süpürgesi kullanma yarışmasında Rai’yi tokatlamıştır. Yetmez mi? Kimilerine göre yeter hatta artar bile =)

      1. Strong_Union avatarı

        sus sus damlarlar şimdi başımıza belamı alalım oruçlu oruçlu 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir