Vettel: “Her Türlü Teklifi Değerlendirmeniz Lazım”

yazar:

kategori:

Son dönemin en dikkat çekici söylentilerinden birisi Sebastian Vettel’in gelecek seneler için Mercedes’in radarında olması.

Red Bull ile son 4 seneyi şampiyon olarak kapatan Vettel’in hem McLaren hem de Mercedes tarafından istendiği iddia ediliyor. Helmut Marko bu söylentileri doğrulamıştı.

Vettel “Helmut’un kaynakları neler bilmiyorum ancak çeşitli kaynakları var gibi görünüyor.”

“Ben şu anda buradaki işime odaklandım çünkü gelişme kaydetmek kolay değil.” dedi.

Vettel’in de Hamilton gibi 2015 sonuna kadar takımıyla anlaşması bulunuyor. Ancak bu durum tepedeki takımların erken bile olsa kafalarındaki sürücülere yaklaşmasını engellemiyor.

Vettel “Her teklif değerlendirilmeli ancak şu ana kadar değişen bir şey yok. Bu tür şeyler hakkında konuşmak istemiyorum. Mevcut takımımda çok memnunum. Şu anda bir sorun yok.” dedi.

Mercedes’ten Toto Wolff ya da Niki Lauda görüşmelerin başladığı iddiaları için Vettel “Günümüzde birileriyle iletişim kurmanın bir çok yolu var. Birbirimizi tanıyoruz. Yabancı değiliz.”

“Birilerini tanımasanız bile iletişim kurmanın bir çok yolu var.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: “Her Türlü Teklifi Değerlendirmeniz Lazım”” için 3 yanıt

  1. Vettel “Her teklif değerlendirilmeli ancak şu ana kadar değişen bir şey yok. Bu tür şeyler hakkında konuşmak istemiyorum. Mevcut takımımda çok memnunum. Şu anda bir sorun yok.” dedi.

    Okumak lazım sanırım biraz.Vettelin bir yere gittiği yok 2015 sezonuda bittiğinde iyi bir teklif aldığında istediği takımı seçme özgürlüğüne sahiptir tıpkı diğer pilotların seçimlerini yapması gibi.

    Her pilot şampiyonluk potasında kalabilen ve şampiyon olabilicek takımlara gitmek ister.Bazıları F1 kültürünün temel taşı olan takımlardır.Misal Mclaren ve Ferrari gibi.O yüzden gitmesi veya gitmemesi aldığı şampiyonlukların değerini ne azaltıcaktır ne arttırıcaktır.

  2. OtonomAktor avatarı

    takımın 1. takım olduğunda kaçacak kadar düştüysen sen gözümden de düştün vettel. 4 şampiyonluğunu ispat etme boşa olmadığını gösterme fırsatını yakaladın. beceremeyince kaçtın böyle diyecek herkes senin için. ve f1 i bilen insanlar için tüm şampiyonlukların “yok hükmü”nde olacak.

    1. OtonomAktor avatarı

      takımın 1. takım olmadığında* (yanlış yazmışım)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir