Alonso: “Artık Tüm Efor 2015 Aracı Üstünde”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Ferrari’nin tüm çabalarını 2015 aracına çevirdiğini açıkladı.

Takımın teknik patronu James Allison, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında hem bu senenin aracını geliştireceklerini hem de gelecek seneki aracın gelişimini sürdüreceklerini söylemişti.

Ancak Macaristan’da Autosprint’e konuşan Alonso “Artık takımın tüm çabası yeni araç üzerinde. Bu seçim bizi 2014’te zor durumda bırakacak ancak 2015’i her şeyin üstünde tutmak doğru olan şey.” dedi.

Alonso ayrıca aracının düşük performansına rağmen bu sene kendisinin daha yüksek performans gösterdiğini söyledi.

Alonso “Geçen sene de iyiydi ancak bu sene, 2012’deki gibi bir adım yukarıdayım. 2012’deki seviyedeyim.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Artık Tüm Efor 2015 Aracı Üstünde”” için 5 yanıt

  1. domenicali 2015 aracının çizimlerini görünce wow demiş 😀

  2. “Alonso ayrıca aracının düşük performansına rağmen bu sene kendisinin daha yüksek performans gösterdiğini söyledi.”

    haydi bakalım karakter analizcilerini bekliyoruz.

    1. geçen senelerde şampiyonluk için yarışırken şampiyonluğun kokusunu aldığı için hırslanırdı.. bu sene neye hırslandı bilmiyorum ama varını yoğunu ortaya koyuyor gibi 😀

  3. Bırakı şaseyi , motorunuz yeterli olmadığını biliyorsanız bu sezon fazla şansınız yok demekdir. Mercedes in Şasesi oldukça iyi ve performanslarını eksiltmiyorken üstüne üstelik az harcayıp çok performans veren bir motor sahibi olmakla bir anda farklı bir kategori çiziyorlar. Ferrari nin kötü azılı bir performans üretemeyen motoruyla şasisi iyi olsa dahi üretebileceği ancak bu kadar oluyor. Dolaysıyla daha büyük harcama ile başarabileceğiniz ancak bir sıra üst olabilir o kadar. RedBull un şaesi oldukça iyi ve ikinci durumdaki motoru ile geçilmesi oldukça zor.Williams da oldukça iy bir motor varken ve şasisi de motora az harcattıracak kadar güçlüyken onuda geçmeniz zor. Harcayacakları kazanacaklarını göstermez. Ferrari nin ölmüş bir sezonu daha yaşaması normal gözüküyor. Tabiiki bu durum Ferrari için normalmidir???.

  4. Bırakı şaseyi , motorunuz yeterli olmadığını biliyorsanız bu sezon fazla şansınız yok demekdir. Mercedes in Şasesi oldukça iyi ve performanslarını eksiltmiyorken üstüne üstelik az harcayıp çok performans veren bir motor sahibi olmakla bir anda farklı bir kategori çiziyorlar. Ferrari nin kötü azılı bir performans üretemeyen motoruyla şasisi iyi olsa dahi üretebileceği ancak bu kadar oluyor. Dolaysıyla daha büyük harcama ile başarabileceğiniz ancak bir sıra üst olabilir o kadar. RedBull un şaesi oldukça iyi ve ikinci durumdaki motoru ile geçilmesi oldukça zor.Williams da oldukça iy bir motor varken ve şasisi de motora az harcattıracak kadar güçlüyken onuda geçmeniz zor. Harcayacakları kazanacaklarını göstermez. Ferrari nin ölmüş bir sezonu daha yaşaması normal gözüküyor. Tabiiki bu durum Ferrari için normalmidir???.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir