Alonso: “Mercedes Herkesi Şaşırttı”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Macaristan’da perşembe günü yaptığı açıklamalarda Mercedes’in bu seneyi domine etmesiyle herkesi şaşırttığını söyledi.

Bu sene kendisini en çok neyin şaşırttığının sorulması üzerine Alonso “Muhtemelen Mercedes herkesi şaşırttı. Jerez ve Bahreyn testlerindeyken , yeni araçlarla biz zorlanırken onlar direkt olarak iyi başlangıç yaptılar. 9 yarıştan 8’ini kazandılar ve sürekli olarak en önde yer aldılar. Bu yüzden muhtemelen bu senenin en büyük sürprizi onlar oldular.”

“Bu bizim için bir motivasyon çünkü daha iyi iş çıkarabiliriz. Gelişme kaydediyoruz ancak sorunları aşmalıyız ve onların seviyesine gelmeye çalışmalıyız.” dedi.

Bu hafta sonunu değerlendiren Alonso “Açıkçası araç Hockenheim’dakinin aynısı olacak. Son yarış geçeli henüz 4 gün oldu ve bu pistin yapısı çekiş açısından bizim için iyi değil.”

“Diğer taraftan her yarışta sürprizler oluyor. Bazı pistlerde beklediğimizden daha rekabetçi olduk. Bazılarında ise tam tersi oldu. Bu yüzden hafta sonuna pozitif bir şekilde giriyoruz. Bakalım sonuçlar nasıl olacak.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Mercedes Herkesi Şaşırttı”” için 5 yanıt

  1. neden sasirmis acaba?? ezon baslamadan bu acikca belli idi mercedes lerin domine edecegi.hangi pistte rekabetci oldular 10 yaris gecti bilen var mi ???

    1. ne içip şuraya yazıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum, adamın şaşırdığı şey zaten sezon başında bu kadar hazır olup bu seneyi komple domine etmeleri, yani sen geçen seneden mi biliyordun ? 😀 Hani laf atayımda nerden olursa olsunun bu kadarı…

      1. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
        Alonso.Diaz(Yavuz)

        Bonzai 😀

      2. ben birseyler icip senin gibi uyuya kalmamisin en azindan testler basladigin da butun dunya bagira bagira mercedesi isaret etti sen nerdeydin o an ??? adamlar mercedesi sampiyon ilan etti en iyisi sen yemene icmene dikat et

        1. Şaka yapıyor olsanız keşke, zaten testlerde adamların performansını görünce şaşırmışlar, kime laf anlatmaya çalışıyoruz belli değil gerçi… Bir daha tekrarlıyım mı ? bak yukarıya habere, adam bahreyn ve jerez testlerinden bahsediyor, orada adamların sorun yaşamamasından, ve bundan dolayı şaşırdıklarından falan… başka dillerde de açıklama istiyor musun ? yoksa ayılmanı mı bekleyelim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir