Hamilton’ın Fren Sorununun Sebebi Tek Değil

yazar:

kategori:

Mercedes ve disk tedarikçisi Brembo Lewis Hamilton’ın Almanya GP’sinde yaşadığı fren sorununun arkasında tek bir sebep olmadığına inanıyor.

Takım ve fren tedarikçisi soruna bir dizi olayın neden olmuş olabileceğini düşünüyor.

Mercedes: “Bu soruna neden olabilecek tek ve açık bir sebep görünmüyor ve analizlerimizi soruna yol açabilecek birden fazla etken üzerinde devam ettiriyoruz. Bu teknik analizin sonuçları hazır olduğunda açıklanacak.”

Bir teori Hamilton’ın ilk seansta takımın düşündüğünden daha fazla fren yaptığını ve diski çalışma aralığından çıkardığı yönünde.

Mercedes yarışta Brembo ön diskleri Carbon Industrie marka olanlarla değiştirmişti, ancak yine de Brembo’nun ürünlerine olan bağlılıklarını devam ettireceklerini açıkladı.

“Formula 1 teknolojilerin sınırlarına kadar zorlandığı gelişmiş bir tasarım alanıdır ve bu tür güçlü işbirlikleri hayati önem taşımaktadır. Brembo ve Mercedes gelecekte de birlikte çalışmaya adandılar.”


Yorumlar

“Hamilton’ın Fren Sorununun Sebebi Tek Değil” için bir yanıt

  1. Haber başlığında biraz sıkıntı var. Ben de açıkçası aynı fikirdeyim, etkisi belki az da olsa Hamilton’dan kaynaklanan bir sebep de olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir